Când va avea loc finala Survivor 2022! Anunțul de ultimă oră de la Pro TV, nimeni nu se aștepta la asta

Când va avea loc finala Survivor 2022! Anunțul de ultimă oră de la Pro TV, nimeni nu se aștepta la asta
Când va avea loc marea finală de la Survivor România?

Fanii emisiunii ,,Survivor România 2022” așteaptă cu nerăbdare să vadă cine este Supraviețuitorul ediției de anul acesta. Mulți dintre telespectatori s-au gândit deja cine este sportivul care la final va pune mâna pe trofeul mult dorit și pe marele premiu. Când va avea loc ultima confruntare din teren dintre cei rămași în competiția din Republica Dominicană? Iată anunțul oficial de la Pro TV!

Survivor România 2022: când va avea loc finala?

Toți românii așteaptă cu nerăbdare să vadă cine este Supraviețuitorul din ediția de anul acesta. Telespectatorii au pariat deja pe sportivul lor preferat și se roagă ca acesta să fie în formă maximă în cadrul ultimelor probe, dar mai ales ca toate voturile să ajungă la el.

Celebrul concurs sportiv din Republica Dominicană se apropie cu pași repezi de final, după patru luni în care participanții și-au testat limitele și au trăit pe pielea lor una din cele mai grele experiențe.

Amintim că luptătorul Cătălin Zmărăndescu a fost prezent alături de alți foști colegi de la Faimoși pe scena de la Românii au talent. Vedetele au anunțat în cadrul semifinalei că pe 31 mai se va afla numele câștigătorului.

Anunț oficial

Câțiva dintre foștii concurenți de la echipa roșie au dezvăluit cine cred ei că va câștiga. Zmărăndescu pariază pe Elena Chiriac sau Alex Nedelcu, iar Andreea Tonciu a afirmat că își dorește „să câștige cel mai bun”.

Iată că în urmă cu câteva ore Survivor România 2022 a venit cu un anunț uriaș pentru fanii show-ului din Dominicană. Mai exact, internauții au aflat că marea finală va avea loc peste trei săptămâni, adică în ultima zi a lunii mai, pe 31.

,,AMR 3 săptămâni până la finala Survivor România. 💥Până atunci urmărim cu sufletul la gură noua săptămână din Republica Dominicană, azi, de la ora 20:00. 🕗 #survivorromania #survivor #protv.

În ultima zi a lunii, trăim împreună finala Survivor România. 🔥

”, a fost anunțul postat de survivorromânia.oficil.

Emoții mari în ultimele probe

Emoțiile sunt uriașe, iar sportivii rămași în competiție își adună forțele pentru cele mai importante probe. Momentele petrecute în teren și felul în care se descurcă în special la testul de îndemânare vor face diferența pentru cei care încă mai pot spera la marele premiu.

Săptămânile au trecut, iar cei din ambele triburi sunt din ce în ce mai curioși de modul în care se va simți victoria, după luni întregi de lipsuri, tensiuni și strategii care să îi aducă mai aproape de scopul lor.

Doar unul va putea câștiga. Mulți dintre foștii concurenți își vor face apariția pe insula care le este deja cunoscută pentru a le sta alături finaliștilor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI