Când și unde va fi înmormântat Petrică Mîțu Stoian. Artistul și-a pregătit deja locul de veci

Când și unde va fi înmormântat Petrică Mîțu Stoian. Artistul și-a pregătit deja locul de veci
Când are loc înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian

Petrică Mîțu Stoian a trecut în neființă în urmă cu o seară, după ce medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Artistul a ajuns în șoc septic la spitalul din Reșița, după complicațiile post-Covid și problemele cardiace preexistente. Acum, familia și apropiații cântărețului se pregătesc să îl conducă pe acesta pe ultimul drum. O artistă cunoscută a explicat când și unde va fi înmormântat Petrică Mîțu Stoian. Se pare că interpretul de muzică populară s-ar fi pregătit temeinic în ultima perioadă pentru plecarea din această lume.

Detalii despre locul și momentul în care va fi înmormântat Petrică Mîțu Stoian

Vestea trecerii în neființă a lui Petrică Mîțu Stoian a adus multă tristețe în rândul apropiaților și altor artiști de muzică populară cu care obișnuia să colaboreze. Nimeni nu se aștepta ca interpretul, în vârstă de 61 de ani, să plece brusc dintre noi.

În ciuda eforturilor medicilor de la spitalul din Reșița, acolo unde acesta ajunsese de urgență în șoc septic, artistul s-a stins. Trupul va fi dus mâine, luni, 8 noiembrie, la casa artistului din Craiova, conform România TV.

Acum, familia sa se pregătește să îl conducă pe ultimul drum. Steliana Sima, o altă artistă consacrată de muzică populară, a dezvăluit unde și când va fi înmormântat regretatul Petrică Mîțu Stoian. Artistul urmează să fie dus la Craiova, iar miercuri este foarte posibil să fie și înmormântat.

În Craiova va fi înmormântat, miercuri. Dar e bine să știm de la familie, că poate să intervină anumite schimbări, a spus Steliana Sima, la Antena Stars.

Artistul pare că s-ar fi pregătit pentru ce e mai rău

Apropiații solistului de muzică populară mărturiseau chiar că Petrică Mîțu Stoian părea că se aștepta să moară. Interpretul fusese la mormântul familiei sale în urmă cu câteva zile. Cântărețul era originar din zona Plaiului Cloşanilor, din judeţul Mehedinţi.

Artistul și-a presimțit moartea! Și-a pregătit mormântul până la cel mai mic detaliu. Săptămâna trecută a fost la cimitir!, scriu cei de la Electrecord.

Se pare că artistul ar fi cumpărat un cavou și o cruce, pe care chiar își așezase poza deja, spunându-le apropiaților săi că își dorește ca totul să fie pregătit. Cântărețul ar urma să fie îngropat în cimitirul Ungureni din Craiova.

Petrică Mîțu Stoian și-ar fi presimțit moartea

În urmă cu numai două zile, artista Steliana Sima ar fi vorbit cu regretatul interpret, care mărturisea că își dorește să călătorească și să se distreze mai mult, reducând din activitatea sa artistică. Prezența sa la filmările pentru Revelion 2022 ar fi urmat să fie ultima, cel puțin pentru o perioadă.

Joi ne-am văzut, de unde să știu că e ultima întâlnire? Ieșise la pensie și voia să colinde lumea, să se ocupe de el, voia să își mănânce liniștit pâinea. Este ultima mea filmare la care particip, mi-a zis joi. Încercați și voi să nu vă mai duceți în perioada asta.

A zis că vrea să se ocupe și de el… Și chiar a fost ultima lui filmare…, a povestit Steliana Sima.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI