Când și cu cine va juca Simona Halep următorul meci de la Turneul Campioanelor. Surpriză de proporții

Când și cu cine va juca Simona Halep următorul meci de la Turneul Campioanelor. Surpriză de proporții
Simona Halep - Elina Svitolina, următorul duel de la Turneul Campioanelor

Simona Halep a învins-o pe Bianca Andreescu, scor 3-6, 7-6, 6-3, la Turneul Campioanelor și o va întâlni în următorul meci pe Elina Svitolina, care a trecut de Karolina Pliskova cu scorul de 7-6, 6-4. Partida se va disputa miercuri, 30 octombrie, de la ora 12:30. Organizatorii pot schimba ora de start a meciului.

Simona Halep – Elina Svitolina, următorul duel de la Turneul Campioanelor

Campioana de la Wimbledon a jucat prima partidă de la Turneul Campioanei împotriva Biancăi Andreescu, de care a trecut greu cu scorul de 3-6, 7-6, 6-3. Regulamentul competiției prevede că învingătoarele din primul meci se vor duela în cea de-a doua partidă din grupă, astfel că Simona o va întâlni, miercuri, 30 octombrie, pe Elina Svitolina. Deținătoarea trofeului a învins-o pe Karolina Pliskova cu 7-6, 6-4.

Partida a fost programată pentru ora 12:30, dar organizatorii pot schimba ora de start în funcție de desfășurarea celorlalte meciuri. Simona Halep a venit la Turneul Campioanelor 2019 nerefăcută complet după o accidentare, dar este încrezătoare că va face față ritmului impus de această competiție.

„A fost un meci greu, știam că e o adversară care joacă bine până la final. Sunt fericită că am câștigat în sfârșit un meci aici. Încă joc rău, dar am timp să mă antrenez”, a declarat Simona Halep la finalul confruntării cu Bianca Andreescu.

Elina Svitolina a prins ultimul loc pentru Turneul Campioanelor din acest an și nu a cucerit niciun trofeu în 2019, însă este o specialistă a acestei competiții. Anul trecut a câștigat turneul fără să piardă vreun meci. În ceea ce privește confruntările directe dintre Simona Halep și Elina Svitolina, scorul este egal, 4-4.

Casele de pariuri o dau favorită pe Naomi Osaka să câștige Turneul Campioanelor. Japoneza are cota 4.00 și este urmată de Ashleigh Barty, cu 5.00. Simona Halep este a treia favorită, cotă 6.00, la egalitate cu adversara sa directă din cel de-al doilea meci al turneului din China.