24 oct. 2022 | 18:44

Când și-a cunoscut Denis Ștefan soția, de fapt. Cum li s-au unit destinele: „Dragoste la prima vedere” VIDEO EXCLUSIV

Monden
Când și-a cunoscut Denis Ștefan soția, de fapt. Cum li s-au unit destinele: „Dragoste la prima vedere” VIDEO EXCLUSIV
Când și-a cunoscut Denis Ștefan soția?

Denis Ștefan și soția lui, Cristina, sunt împreună de 10 ani, dintre care 9 de mariaj și au două fetițe reușite, care i-au unit și mai mult. Cei doi s-au îndrăgostit pe platourile de filmare, actorul fiind cel care a făcut atunci primul pas. Puțină lume știe că, de fapt, Cristina și Denis nu s-au văzut prima oară în 2012, ci cu 6 ani mai devreme, când bruneta era doar o puștoaică de liceu. Cea care le-a făcut cunoștință a fost mama brunetei, Luminița Filimon, care a lucrat la circ, dar și în filme ca și cascador, în prezent fiind instructor de fitness.

Când și-a cunoscut Denis Ștefan soția: cum a început povestea lor de dragoste?

Denis Ștefan a cunoscut celebritatea după ce a jucat în telenovela “Inimă de țigan”. Cam în acea perioadă a cunoscut-o pe Cristina, care abia intrase la liceu. Cea care le-a făcut cunoștință a fost Luminița Filimon, mama brunetei, care s-a gândit că fiica ei ar putea fi ajutată pe plan profesional de actor.

Nimeni nu se gândea la acea vreme că ulterior, peste câțiva ani, Cristina și Denis se vor reîntâlni și se vor îndrăgosti.

Noi ne-am cunoscut în 2012 la un spectacol medieval, în care am jucat împreună. Ne-am cunoscut la repetiții, filmări și aia a fost. Bineînțeles că îl știam din serialele TV. Îl știam chiar de atunci, eu eram la liceu, iar maică-mea fiind în domeniul ăsta al filmului, am fost o dată la ea la Buftea și mi-a făcut cunoștință cu el.

Aveam 15 ani, nu era cazul de așa ceva, doar că maică-mea a zis: “Ea e fii-mea și uite, îți dau “CV-ul” ei!”, eu lucrând în televiziune deja atunci, având partea asta cu dansul, făcusem și un pic de actorie. “Și dacă e vreun loc, uite, ea e fii-mea!”.

Nu pot să zic că mă uitam zilnic la telenovele, eram în perioada liceului, era alt program, nu eram acasă la ora telenovelei să urmăresc, dar familia urmărea, știam telenovela. Ne-am văzut apoi în 2012, aveam 21 ani atunci.

A doua oară l-am văzut cu alți ochi, a fost dragoste la prima vedere. La 15 ani poate te întâlnești cu o persoană, dar am fost tot timpul genul de fată timidă. El a făcut primul pas”, a declarat, pentru playtech.ro, Cristina Ștefan.

Ce spune Cristina Ștefan despre diferența de vârstă dintre ea și soțul ei

Cristina și Denis și-au început povestea de iubire în 2012, 6 ani mai târziu față de momentul în care mama ei le făcuse cunoștință. Lucrurile între ei au mers destul de repede, întrucât un an mai târziu își oficializau relația. În prezent, sunt părinții a două fetițe și sunt fericiți împreună.

,,La noi nu se simte diferența de vârstă, nu se vede, cel puțin acum că am 31 de ani, el are 46 de ani, deci sunt 15 ani între noi. Ne-am completat perfect, sunt persoane cărora probabil li se pare diferența mare, dar cunosc persoane care au soți mai tineri, invers.

Nu cred că e o regulă, cât timp te îndrăgostești și totul e ok. Apreciez la soțul meu bunătatea și calmitatea lui, este o persoană foarte caldă, eu sunt mult mai vulcanică, poate nu pare, dar ne echilibrăm. Este împăciuitor, familist”, a declarat, pentru Playtech.ro, Cristina Ștefan, fosta bebelușă de la Cronica Cârcotașilor.

Cristina Ștefan: “Atunci am avut permisiunea”

Soția lui Denis Ștefan a fost prezentă în weekend la Make-up Fest, ocazie cu care ne-a mărturisit că a devenit expertă în această artă, prin urmare, partenerul ei de viață nu își pierde răbdarea când se pregătesc să meargă împreună la evenimente.

,,Nu durează mult, dacă am un eveniment, îmi pregătesc cu o seară înainte ținuta, iar machiajul durează 15 minute maxim, mă îmbrac și aia e, adică nu petrec foarte mult timp, pentru că nu mă machiez foarte strident.

Dacă suntem împreună la acel eveniment, încercăm să ne asortăm, să fim cât de cât pe aceeași lungime, dar lui îi plac toate ținutele mele, mie îmi place stilul lui, așa că ne completăm, nu cer neapărat permisiunea, doar ne sfătuim”, ne-a mărturisit bruneta.

,,Mi-aș fi dorit poate mai devreme”

Cristina a furat meserie de la colegele din televiziune, care o aranjau înainte să apară pe sticlă. Deși a descoperit fardurile în copilărie, fosta bebelușă de la Cronică nu a avut voie să le folosească decât mult mai târziu și pentru acest lucru îi este recunoscătoare mamei sale.

,,Prima dată cred că undeva la 6 ani, pentru că maică mea a lucrat la circ și acolo machiajul era în floare și mi se părea fascinant felul în care se machiau mama și ceilalți artiști din circ. Dar să mă machiez eu, a fost undeva la liceu, deci cam atunci am avut permisiunea.

Mi-aș fi dorit poate mai devreme, știi cum e să te dai cu un pic de gloss așa, dar nu m-a lăsat mama și bine a făcut. Acum mă uit și sunt foarte multe fete tinere, care folosesc foarte mult machiaj pentru vârsta lor și le îmbătrânește, așa mi se pare mie”, a precizat ea.

Digisport.ro
Milionarul cu avion privat care merge cu metroul și autobuzul în București! ”Bă, ce sărac e ăsta, n-are mașină”
Stirile PROTV
Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive
PlaySport
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
Ego.ro
Bruneta cu 16 ani mai tânără care a înlocuit-o pe Cristina Ich! Imaginile care au scăpat pe internet
ProActual
Suma pe care au primit-o Andrei Ursu și Vlad Condurache pentru participarea la Asia Express 2024! Antena 1 i-a umplut de bani în trei săptămâni
EVZ.ro
Rux și Opulență, refuz pentru Survivor România. Culisele afacerii
Spynews.ro
Lora se căsătorește mâine cu Ionuț Ghenu! Cei doi îndrăgostiți devin soț și soție după ce au amânat nunta timp de patru ani / VIDEO
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Secretele satului legendar din Munții Șureanu: „Locuitorii își spun daci, au datini nemaiîntâlnite și porecle de animale”
BZI.ro
Voluptoasa Maria Tebieș, de la Insula Iubirii, a spus cum vrea să fie viitorul iubit! Ispita nu a fost încântată nici de Dany Boy și nici de Cornel
Sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless, iar reacțiile au fost pe măsură
Viva.ro
Ce se observă pe chipul Biancăi Drăgușanu când renunță de tot la machiaj! Chiar ea a recunoscut că e grav
Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Fosta soție a lui Alin Oprea, Larisa Uță, dezvăluiri după 3 ani de la divorț „Nu puteam să plâng, voiam să urlu”
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Cum a ajuns Oana Zăvoranu la vrăjitoare. Cine a convins-o că i se fac farmece
EVZ.ro
Larisa Uță a răspuns la întrebarea: ”I-ai cerut 250.000 euro?” Ce avere are de împărțit cu Alin Oprea, după divorț
Spynews
Ordin pentru fumători. Unde le va impune UE românilor să nu mai fumeze: „E ceva de disciplină”
Capital.ro
Se află în plin divorț, dar au fost surprinși din nou împreună: „Se țineau de mână și se sărutau”
Avantaje
CINE va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR în ALEGERI
Mediaflux
Lora se căsătorește mâine cu Ionuț Ghenu! Cei doi îndrăgostiți devin soț și soție după ce au amânat nunta timp de patru ani / VIDEO
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arăta Ioana State de la Asia Express la începutul carierei de comediantă. Imagini cu ea de la prima apariție la iUmor
Antena 1
De unde vine expresia 'a da milităria jos din pod'! Nu te-ai fi gândit!
Shtiu.ro