Când se vede, la PRO TV, finala Survivor 2022. Un fost concurent a făcut publică data

Când se vede, la PRO TV, finala Survivor 2022. Un fost concurent a făcut publică data
Detalii despre finala Survivor România 2022

Fanii show-ului ,,Survivor România 2022” așteaptă cu sufletul la gură să afle Supraviețuitorul din ediția de anul acesta. Un fost concurent a venit și el cu un anunț special. Sportivul a oferit fanilor câteva detalii despre marele eveniment. Cu toate astea, vestea oficială a venit la scurt timp chiar pe rețelele de socializare oficiale ale proiectului de la Pro TV. Când urmează să vedem cele mai frumoase și palpitante probe?

Finala Survivor 2022: detalii despre ziua cea mare

Survivor România 2022 se apropie cu pași repezi de final. Ediția de anul acesta își caută urgent câștigătorul, iar telespectatorii așteaptă cu nerăbdare să afle cine va pune mâna pe marele premiu și pe trofeul pe care cu toții și l-au dorit.

Mii de oameni din țară și din străinătate își susțin preferații din competiție. Recent, Cătălin Zmărăndescu a venit cu câteva amănunte pentru fani despre proiectul de la Pro TV.

Fostul concurent al echipei Faimoșilor a făcut unele dezvăluiri pe scena de la ,,Românii au talent”. La scurt timp, pe pagina oficială de Instagram a emisiunii a apărut mesajul:

,,AMR 3 săptămâni până la finala Survivor România. 💥Până atunci urmărim cu sufletul la gură noua săptămână din Republica Dominicană, azi, de la ora 20:00. 🕗 #survivorromania #survivor #protv. În ultima zi a lunii, trăim împreună finala Survivor România. 🔥”, a fost anunțul postat de survivorromânia.oficil. Luând în calcul data postării mesajului, finala ar trebui să fie văzută de fani între 5-7 iunie.

Start vot

Au mai rămas în joc doar 8 sportivi care vor lupta până la ultimele puteri pentru locul lor în competiția care se apropie de final. Jocurile de acum vor da câte un concurent afară în fiecare emisiune.

Liniile de vot sunt deschise publicului pentru ca unii dintre ei să fie salvați. Cei salvați au ocazia să nominalizeze un coechipier, iar cealaltă nominalizare va fi făcută de grupul întreg în funcție de strategie și de dorințele lor.

„Sunteți 8 supraviețuitori și purtați între voi pe cel care va ridica deasupra capului marele trofeu Survivor România și va intra în posesia marelui premiu de 100.000 de euro! Finala va avea loc pe 31 mai!

Ca să ajungeți în finala de pe 31 mai, ca să ridicați marele trofeu, voi cei 8 rămași în acest moment în competiție intrați în etapa confruntărilor individuale!”, a fost anunțul făcut de Daniel Pavel la PRO TV.

,,Alex Nedelcu, Ștefania, Oana, Ionuț, Marian, Blaze și Elena – îl puteți susține pe concurentul favorit exclusiv prin SMS. Votul va fi activ până mâine, 18 mai, orele 23:30!

Este din nou momentul să îi susțineți, pe lângă iubirea necondiționată pentru că au ajuns până aici. Ei și-au făcut treaba până în momentul ăsta și o vor face și de acum încolo”, a adăugat el.