Când se vaccinează anti-covid-19 Diana Șoșoacă. A răspuns la cea mai arzătoare întrebare

Când se vaccinează anti-covid-19 Diana Șoșoacă. A răspuns la cea mai arzătoare întrebare
Diana Șoșoacă susține că nu se va vaccina anti-covid-19

Proaspăt devenită senatoare pentru partidul AUR, avocata Diana Șoșoacă a răspuns la cea mai arzătoare întrebare: când se va vaccina anti-covid-19? Veți afla răspunsul ei în rândurile care urmează.

Când se vaccinează anti-covid-19 Diana Șoșoacă

Avocata cu o experiență de peste 20 de ani în România este anti-mască și anti-distanțare socială. Aceasta a participat, în ultimele luni ale anului pandemic 2020, la mai multe proteste organizate de ea sau partidul AUR. Diana Șoșoacă este împotriva măștii de protecție care, susține ea, nu trebuie purtată de persoanele care au deja probleme respiratorii.

Conform alephnews.ro, Diana Șoșoacă a făcut o interpelare în Parlament săptămâna aceasta. Avocata și senatoarea AUR a pus 21 de întrebări despre campania de vaccinare. Acestea au fost adresate către Florin Cîțu, Vlad Voiculescu, Lucian Bode și Nicolae Ciucă, informează sursa citată.

Diana Șoșoacă, înrebări despre campania de vaccinare

Printre cele 21 de întrebări pe care avocata le-a formulat, redăm câteva în rândurile ce urmează:

  • Cine se ocupă cu campania de informare și comunicarea cu privire la
    Campania de vaccinare împotriva SARS-COV-2 pentru personalul medico-sanitar și populația generală?
  • Care sunt centrele de vaccinare în fiecare județ?
  • De ce nu există campanie de informare cu privire la efectele adverse?
  • Care este costul Campaniei naționale de vaccinare?
  • De ce sunt implicate cultele religioase în această campanie de imunizare?

Diana Șoșoacă nu se va vaccina

Conform unor declarații făcute de senatoarea AUR în urmă cu câteva săptămâni, aceasta nu se va vaccina. O altă personalitate care a declarat public că nu se va vaccina este Dana Budeanu. Avocata Diana Șoșoacă susține că nu are cum să ia covid-19 deoarece are mare grijă de sistemul ei imunitar.

”Am 8 luni de zile, am ieșit în stradă, am fost la toate manifestațiile. Problema este cu sistemul imunitar. Cu cât este sistemul imunitar mult mai bine pregătit, cu atât mai bine.

De aceea am și întrebat Ministerul Sănătății, de ce nu mergeți pe prevenție, pe întărirea sistemului imunitar, pentru ce nu dați gratis vitamina C, zinc și vitamina D?

Pentru că eu asta aș face, hai să întărim poporul, hai să întărim sistemul imunitar, e primul lucru pe care trebuia să-l dea, dar din păcate România nu are politică de prevenție”, a afirmat senatoarea.

Diana Șoșoacă susține că nu este anti-vaccinare

Avocata a mărturisit că nu este împotriva acțiunii de vaccinare, la mod general. Aceasta susține doar că vaccinul anti-covid-19 a apărut repede și nu există suficiente studii despre efectele negative, fapt ce o descurajează să îl facă. Tot Diana Șoșoacă a declarat, în urmă cu câteva săptămâni, că s-a vaccinat anti-gripal la viața ei.

”Eu nu sunt o antivaccinistă, nu știu cine spune așa ceva. Copiii mei sunt vaccinați cu toate acele vaccinuri care sunt recomandate. Nu obligatorii, nimic nu este obligatoriu. La televizor se spune despre o campanie de informare, dumneavoastră ați văzut vreo campanie de informare, că eu nu am văzut-o, sincer? Legea 46 pe 2003 îți spune așa: îți trebuie consimțământul informat.

Ce înseamnă consimțământul informat? Tu trebuie să-mi prezinți așa: din ce e făcut vaccinul, cine l-a produs, pentru ce boli, la gripe pentru ce tulpini- pentru că, uitați-vă, și Covid-ul, din ce spun specialiștii, s-a schimbat și se pliază pe fiecare persoană în parte. Și atunci, dacă faci un vaccin general valabil cum poți tu să-l faci pentru fiecare persoană în parte?

Nici vaccinul antigripal nu produce efecte pozitive la toată lumea, unii se îmbolnăvesc și mai grav după ce-și fac vaccinul antigripal”, a declarat Diana Șoșoacă, conform antena3.ro.

Diana Șoșoacă, sceptică în privința efectelor negative

”Un vaccin normal se dă pe piață după 10 ani de cercetare și testare. De ce? Pentru că ei trebuie să urmărească în timp pe o perioadă de 5 ani care sunt efectele adverse ale vaccinului. Eu nu vorbesc din punct de vedere medical, ci din punct de vedere legal.

Deocamdată, nu, nu am de ce, nu am de ce să mă vaccinez. În primul rând, nu știu pentru ce e făcut, din ce e făcut, nimeni nu-mi spune care sunt efectele adverse și vreau să văd și eu, pe o perioadă de 5 ani, care sunt efectele adverse, așa cum s-a făcut la celelalte vaccinuri.

Am un sistem imunitar foarte bun, nu am cum să mă infectez, infectarea cu Sars-Cov-2 nu e chiar așa cum spun ei. Pentru că, altfel, toate acele familii care au un membru bolnav, ar trebui toți membrii să se îmbolnăvească ceea ce, în cele mai multe din cazuri, nu s-a întâmplat.

Ei trebuie să studieze și să aducă la cunoștința publicului care este contagiozitatea acestui virus. Atât am cerut: dați-mi și mie dovada că ați izolat virusul și că l-ați cercetat. Nimeni până acum nu a adus această dovadă. Sunt foarte multe întrebări”, a mai spus senatoarea Diana Șoșoacă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI