Când se termină pandemia, de fapt. Bill Gates a făcut marele anunț: „Lucrurile vor reveni la normal”

Când se termină pandemia, de fapt. Bill Gates a făcut marele anunț: „Lucrurile vor reveni la normal”
Bill Gates, despre pandemia de coronavirus

Bill Gates a făcut marele anunț legat de coronavirus. Fondatorul Microsoft a estimat când crede el că se va termina criza mondială apărută în contextul pandemiei.

Bill Gates a vorbit despre pandemie

Bill Gates s-a vaccinat împotriva Covid-19 cu serul de la Moderna. Fondatorul Microsoft și-a lansat, recent, cartea intitulată „Cum să eviți un dezastru climatic” și a vorbit cu presa și despre pandemia de coronavirus. Întrebat de jurnaliștii spanioli de la El Pais când crede că se va termina aceasta criză mondială, el a spus că prevede ca până în anul 2022 omenirea să se poată intoarce la normalitate.

„Până în vara anului 2021, lucrurile vor reveni la normal și, până în 2022, în țări precum Spania și Statele Unite vor putea organiza evenimente majore„, a spus el. „Vom depăși în mare măsură cele mai dramatice efecte ale pandemiei”, adaugă el.

Bill Gates a subliniat faptul că vaccinarea este cea care va stopa răspândirea virusului și susține că există inegalități între statele bogate si cele sărace, în ce privește accesul la vaccinare.

„În acest moment există un decalaj mare. Cantitatea de vaccin din țările bogate este foarte mare, chiar și în comparație cu țările cu venituri medii precum Brazilia și Africa de Sud, care au suferit foarte mult din cauza epidemiei, dar care continuă să vaccineze într-un ritm lent”, a spus Bill Gates.

Filantropul a vorbit și despre grupurile anti-vaccin, care l-au acuzat pe acesta chiar de implantarea unor cip-uri. Gates spune că această criză „îi face pe oameni sa caute răspunsuri simpliste”.

„Problema devine foarte gravă dacă acest lucru îi face pe oameni să creadă că purtarea unei măști sau administrarea unui vaccin nu este importantă”, a adăugat el.

Ce declara Gates în urmă cu câteva săptămâni

Bill Gates aducea câteva afirmații puternice pentru perioada următoare. Acesta susținea că omenirea va cunoaște în curând noi dezastre. Declarațiile sale susțin că lucruri cu mult mai grave decât actuala pandemie vor face cunoștință cu oameni din toată lumea.

Amintim că fondatorul Microsoft a declarat în anul 2015 că nu suntem pregătiți de o pandemie, eveniment ce a lovit planeta la patru ani după. Gates a prezis că virusul o să se răspândească destul de repede: ”oamenii se vor simți suficient de bine în timp ce sunt infectați încât să urce într-un avion sau să meargă la o piață”.

De asemenea, în cadrul unui interviu a mai declarat că nimeni nu o să fie pregătit:

„Dacă ceva va ucide peste 10 milioane de oameni în următoarele câteva decenii, este probabil să fie un virus extrem de infecțios, mai degrabă decât un război! Nu rachete, ci microbi!”, spunea Bill Gates la acea vreme.

“Bolile respiratorii sunt foarte înspăimântătoare, deoarece încă te poți plimba cu avionul, cu autobuzul, atunci când ești infectat. Spre deosebire de alte boli, cum ar fi Ebola, în care te afli deja pe un pat de spital în momentul în care încărcătura virală poate infecta alte persoane.

Una este schimbarea climatică. În fiecare an, aceasta va provoca un număr de morți mai mare decât am avut în această pandemie” a mai spus fondatorul Microsoft, în trecut.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI