21 ian. 2021 | 14:18

Când scapă bucureștenii de restricții. Nicușor Dan a făcut anunțul zilei

News
Când scapă bucureștenii de restricții. Nicușor Dan a făcut anunțul zilei
Restrictiile vor fi mentinute in continuare in Capitala

S-a anunțat când scapă bucureștenii de restricții. Nicușor Dan a făcut anunțul zilei. Ce a spus primarul Bucureștiului, după ce rata de infectare cu coronavirus a scăzut sub 3 la mia de locuitori, citiți un pic mai jos.

Nicușor Dan, anunț pentru bucureștenii. Ce se întâmplă cu restricțiile după ce rata de infectare a scăzut

S-a anunțat când scapă bucureștenii de restricții, în contextul în care Capitala a înregistrat sub 3 la mia de locuitori rată de infectare. Nicușor Dan a făcut anunțul zilei.

Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, a firmat, referitor la o eventuală relaxare a restricţiilor după ce rata de infectare cu noul coronavirus a scăzut sub 3 la mia de locuitori în municipiul Bucureşti. Acesta susține că ar trebui să se mai aștepte câteva zile, pentru a se vedea că această situaţie se stabilizează. În plus, Nicușor Dan spune că se va vaccina împotriva COVID-19 atunci când va fi chemat.

Nicușor Dan s-a temut unde s-ar putea ajunge, în ceea ce privește epidemia de coronavirus

În primul rând, trebuie să salutăm această scădere, sunt nişte cifre pe care mă uit în fiecare dimineaţă, suntem la sub 3, am fost la 7 în urmă cu o lună şi jumătate. Vă spun sincer că la începutul mandatului am fost extrem-extrem de îngrijorat. Când am început mandatul, la sfârşit de octombrie, eram pe o pantă ascendentă şi chiar mi-a fost frică de unde am putea să ajungem.

Purtarea măştii şi atitudinea bucureştenilor ne-au ajutat să ajungem aici. O să fie o discuţie în Comitetul Municipal (pentru Situaţii de Urgenţă – n.red.) pe situaţia asta şi o să vedeţi decizia pe care o să o luăm. Să mai aşteptăm câteva zile, ca să vedem că această situaţie se stabilizează. Aşa, pe cifre, am fost la 1.000 pe zi, am fost la 2.000 pe zi şi acum pare că suntem undeva la 200-300-400 pe zi”, a afirmat Nicușor Dan.

Scăderea numărului de infectări este reală, potrivit lui Nicușor Dan

Întrebat dacă nu este bizar că s-a ajuns brusc de la peste 1.000 de cazuri de infectări pe zi la aproximativ 200, Nicușor Dan a răspuns: ”Nu, nu, nu, au fost nişte anomalii, date de faptul că nu s-a lucrat câteva zile de Crăciun şi nu s-a lucrat câteva zile de Revelion, adică s-a lucrat la capacităţi mai mici, dar statistic, scăderea se vede”.

În plus, edilul Capitalei a precizat că se va vaccina împotriva coronavirusului, atunci când îi va veni rândul. ”Sigur, când o să-mi vină rândul, mă vaccinez, da”, a spus Nicușor Dan.

Prefectul Capitalei îndeamnă la respecatrea regulilor sanitare în continuare

Pe de altă parte, Traian Berbeceanu, prefectul Capitalei, a spus, miercuri seară, că este îmbucurător că s-a ajuns la incidenţa de 3 la mia de locuitori.

Cred că este absolut necesar să respectăm în continuare normele de siguranţă şi măsurile sanitare pentru ca într-un viitor cât mai apropiat să putem să beneficiem de relaxări mai generoase ale acestor restricţii”, a afirmat Traian Berbeceanu.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Ministrul Muncii a anunțat datele exacte la care vor fi virate pensiile pe luna mai
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Anunț pentru toți românii care au CARDURI pentru ALIMENTE. Pe 25 Aprilie a fost ultima zi
Capital.ro
"Este anormal ce se întâmplă”. Amenda primită de o pensionară din Braşov pentru că a plantat flori în grădina din faţa blocului
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
MODIFICARE în CODUL MUNCII! Se adaugă VECHIME la PENSIE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro