Când revine Mihai Gâdea la Antena 3. Ce s-a întâmplat cu el de a dispărut de pe post

Când revine Mihai Gâdea la Antena 3. Ce s-a întâmplat cu el de a dispărut de pe post
Ce spune prezentatorul

Mihai Gâdea a dispărut de pe micile ecrane, iar fanii emisiunii pe care o prezenta la Antena 3 s-au întrebat ce s-a întâmplat cu jurnalistul. Prezentatorul a fost absent de la Sinteza Zilei de mai bine de aproape două săptămâni. Mulți s-au întrebat ce s-a întâmplat cu Mihai Gâdea și de ce nu mai prezintă emisiunea celebră de pe Antena 3.

Anunțul făcut de Antena 3, după ce Mihai Gâdea a lipsit 2 săptămâni de pe post

Ei bine, ziaristul a fost în concediu și chiar în urmă cu puțin timp, oficialii postului au făcut anunțul conform căruia Gâdea se întoarce să prezinte Sinteza Zilei.

„Nu mai ai răbdare? Sinteza vine tare! Luni, Mihai Gâdea își face prezența, crește audiența, sparge concurența, cel mai urmărit talk show se întoarce cu invitați care scriu istoria lumii”, se arată în promoul emisiunii „Sinteza Zilei”.

Jurnalistul a fost în concediu și în urmă cu puțin timp a distribuit pe InstaStory promo-ul care anunță revenirea lui pe micile ecrane.

Emisiunea pe care o prezintă a împlinit recent 16 ani.

„La mulți ani vouă, la mulţi ani şi nouă! 16 ani de istorie, valori şi eroi, anchete, dezvăluiri, interviuri şi dezbateri. 16 ani de Sinteza Zilei alături de voi!”, a scris Mihai Gâdea pe contul de Facebook în luna noiembrie a acestui an.

„Sunt mai emoționat ca niciodată, mai emoționat ca în prima emisiune. Sinteza Zilei nu ar fi existat fără Antena 3”, a spus Mihai Gâdea.

”Mă întorc”. Ce a spus jurnalistul despre scandalul în care este implicat Radu Tudor

Jurnalistul s-a implicat în scandalul în care prietenul său Radu Tudor a fost acuzat că a primit, printr-un ONG, 2 milioane de euro ca să promoveze vaccinarea anti-covid. Informația a fost adusă în spațiul public de către Sorin Roșca Stănescu.

Jurnalistul Mihai Gâdea a sărit în apărarea colegului și prietenului său.

„Radu este fratele meu! Cine îl atacă pe Radu îmi atacă familia. Radu este un om onest și credincios. Am încredere în Radu! Nu am să las această mizerie așa… Mă întorc”, a scris Mihai Gâdea pe pagina sa de socializare, în timp ce se afla în concediu.

Se pare că jurnalistul Antena 3 este hotărât să facă lumină în scandalul în care este implicat Radu Tudor.