Când pot vedea românii primul documentar despre Simona Halep! ProTV a făcut anunţul

Când pot vedea românii primul documentar despre Simona Halep! ProTV a făcut anunţul
Simona Halep a terminat sezonul 2020 pe locul 2 WTA, în ciuda faptului că nu a mers la US Open

PRO TV împlineşte 25 de ani pe 1 decembrie, iar postul pregăteşte surprize importante în grila de programe. Fanii Simonei Halep primesc şi ei un cadou din partea televiziunii din Pache Protopopescu. De la ora 16:30 este programat documentarul „3 mm”, care prezintă o zi alături de Simona Halep la antrenamente. Pelicula a fost produsă la începutul acestui an, în regia lui Radu Muntean.

„În Australia, avem un personaj de desene animate numit Diavolul Tasmanian. Este incredibil de rapid, se învârte mereu în jurul lui. Aleargă cu 1000 de mile pe oră şi mai mereu este nervos. Mereu caută probleme. Pentru mine cam aşa este şi Simona”, este una dintre declaraţiile tari date de Darren Cahill în acest documentar.

Simona Halep şi-a reluat pregătirea pentru a fi în cea mai bună formă pentru Australian Open 2020, care ia startul pe 18 ianuarie

Regizorul Radu Muntean, un reprezentant al noului val, s-a remarcat cu filme artistice de succes. Cum ar fi  „Furia”, „Hârtia va fi albastră”, „Boogie”, „Marți după Crăciun”. Pentru care a primit numeroase premii la festivalurile internaţionale. Tot pe 1 decembrie, ProTV va mai difuza şi filmul Moromeţii 2, de la ora 13:30. Iar de la ora 20:30 este programată o ediţie specială de „Vocea României”.

Simona Halep a reluat pregătirea pentru Australian Open 2020 şi încearcă să ajungă în cea mai bună formă. Turneul de Grand Slam de la Melbourne va începe pe 18 ianuarie, dar Simona Halep ar putea fi nevoită să meargă mult mai devreme spre Australia, pentru o perioadă de carantină.

„Toți jucătorii vor veni aici la mijlocul lunii decembrie. Şi se vor supune unei perioade de două săptămâni de carantină înaintea începerii verii (n.r. vară în Australia). Vor avea patru-cinci săptămâni în care vor juca tenis. Toată lumea trebuie să completeze formularul primit, e necesar înainte de a primi viza. Fiecare jucător și jucătoare din top 100 și-a arătat dorința de a călători înspre Australia”, Craig Tiley, director Australian Open.

Simona Halep nu a mai jucat de la începutul lunii octombrie, când era eliminată în turul 4 la Roland Garros, de Iga Swiatek. A decis să nu mai participe la ultimele competiții din 2020, pentru a face o pregătire cât mai bună pentru noul sezon. Dar infectarea cu noul coronavirus i-a dat planurile peste cap. Din fericire, jucătoarea de pe locul 2 WTA s-a vindecat destul de repede.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI