Când nu este bine să-ți usuci rufele afară. Tot mai mulți români fac greșeala asta

Când nu este bine să-ți usuci rufele afară. Tot mai mulți români fac greșeala asta
De ce nu este bine să lași rufele la uscat afară

În cazul în care rufele tale nu au un miros frumos, deși te-ai folosit de balsam din plin, este foarte probabil să faci o greșeală colosală în momentul în care alegi să le lasi la uscat afară. Află când nu este bine să le lași pe sârma de pe balcon sau din fața casei.

Motivul pentru care nu este bine să îți usuci rufele afară. Ce greșeală fac mulți oameni

Toată lumea se bucură în momentul în care rufele au o mireasmă plăcută și sunt pufoase după spălat. Mulți români preferă să lase hainele la uscat afară, pe o sârma amplasată în balcon sau chiar în curte, dar aceasta nu este rețeta succesului, iar hainele tale o să aibă de suferit dacă recurgi la așa ceva.

Gospodinele folosesc tot felul de trucuri pentru ca hainele să pară ca noi după fiecare spălare, iar balsamul nu lipsește din arsenalul lor. În timp ce multe preferă să lase rufele la uscat afară, pentru ca acestea să nu prindă din mirosurile din casă, în special de mâncare, există numeroase probleme.

În principiu, niciodată mirosul nu este cel dorit de gospodine. Motivul? Nu este bine să lași la uscat hainele afară dacă stai lângă o zonă unde se construiește un bloc sau o casă sau locuința ta este în apropierea unui șantier, ținând cont că praful o să îți pună multe bețe în roate.

Balsam de rufe făcut în casă. Cum te folosești de ingrediente simple

În cazul în care ai rezolvat problema rufelor și ai găsit un loc perfect pentru ca ele să fie lăsate la uscat, ferite de praf, poate te întrebi dacă poți să te folosești și de anumite ingrediente simple și ieftine pentru a te bucura de propriul balsam făcut în casă, fără chimicale.

Există mai multe trucuri prin care te poți bucura de haine curate și moi. Poți opta pentru un balsam de casă făcut din 10-15 picături dintr-un ulei esențial la alegere și 250 de ml de oțet alb. Amestecă bine ingredientele și pune soluția obținută într-un pulverizator. Acest truc o să îți salveze mult timp și bani.

Înainte de a pune hainele la uscat, pulverizează amestecul din ulei și oțet pe rufe și o să observi imediat efectele. Acest balsam are proprietăți antibacteriene, astfel că piesele tale vestimentare o să rămână mereu curate, dar și o să aibă un miros cât se poate de plăcut, fără ca tu să depui prea mult efort.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI