18 sept. 2023 | 10:20

Când începe Love Island la Pro TV, show-ul care a făcut furori în peste 25 de țări

Emisiuni TV
Când începe Love Island la Pro TV, show-ul care a făcut furori în peste 25 de țări
Show-ul fenomen urmează să înceapă curând

Emisiunea Love Island ajunge și în România. Formatul deja este celebru în peste 25 de țări, de la Marea Britanie, Germania, SUA sau Grecia, iar în curând va fi disponibilă și la noi. Când începe Love Island la Pro TV? Aceasta este întrebarea pe care și-o pun toți fanii emisiunilor de dating.

Love Island România – formatul care a atras milioane de fani

Update 18 septembrie: Pro TV a anunțat data la care va avea loc premiera noului reality-show Love Island. Emisiunea va avea debutul pe VOYO, la data de 1 octombrie. Pe Pro Tv, show-ul va avea loc cu o zi mai târziu.

Love Island va putea fi urmărit în premieră pe Voyo pe 1 octombrie și pe Pro Tv din 2 octombrie.

În cadrul Love Island România, un grup de femei și altul de bărbați sunt aduse într-o vilă unde vor lega conexiuni puternice cu scopul de a își găsi sufletul pereche. Cuplurile care se formează în vilă vor trebui să își testeze relația prin diferite forme pentru a vedea dacă vor rămâne împreună.

Citește și: Alina Ceușan, sacrificiu pentru copil. Ce face prezentatoarea Love Island România de dragul lui, în Tenerife: „Împreună sută la sută” VIDEO EXCLUSIV

Alina Ceușan va prezenta Love Island România. Castingul a avut loc deja și emisiunea urmează să apară pe micile ecrane.

Un grup de tineri singuri se adună într-o vilă superbă dintr-o locație exotică și sunt gata să se îmbarce în cursa către dragoste. 

La fiecare câteva zile, aceștia formează perechi, iar cei care nu sunt cuplați riscă să fie părăsiți pe insulă. Provocările abundă, iar răsturnările de situație dramatice sunt la ordinea zilei.

 Pe lângă faptul că trebuie să-și aleagă cu înțelepciune partenerii, participanții trebuie să câștige și inimile telespectatorilor, care au ocazia să influențeze evenimentele de pe ecran. Mai exact, aplicația Love Island România permite telespectatorilor să se implice în povestea concurenților. Aici, oamenii își pot vota cuplul favorit și își pot exprima părerile despre ce se întâmplă pe insulă. 

În plus, publicul va avea un rol esențial în luarea deciziilor în cadrul emisiunii, iar aplicația oferă conținut exclusiv.

Te-ar putea interesa și: Cine stă cu băieţelul Alinei Ceușan cât ea este plecată de acasă. Obiectul pe care îi cumpără pentru Rock din fiecare călătorie: „Ştie mereu cât lipsesc” VIDEO EXCLUSIV

Fiecare ediție vine cu provocări și obstacole pentru concurenți, iar conexiunile dintre aceștia sunt puse la încercare în fiecare zi, fie că vorbim despre prietenii, simpatii sau chiar dragoste.

Când începe Love Island la Pro TV

Dacă te întrebi când începe Love Island la Pro TV Când începe Love Island la Pro TV, atunci trebuie să știi că oficialii postului au anunțat emisiunea în grila de toamnă, însă nu au spus încă data premierei.

Te-ar putea interesa și: Emisiunea nouă care începe la PRO TV. Rivalii de la Antena 1 și Kanal D tremură, e un fenomen în UK

Tot ce se știe la momentul de față este că va fi difuzat, cel puțin în primă fază, de luni până vineri, aproape de miezul nopții pe Pro Tv și cu o zi înainte pe Voyo.

De regulă, grila de toamnă intră pe post la jumătatea lunii septembrie, așa că cei care așteaptă cu nerăbdare premiera emisiunii Love Island mai au foarte puțin de așteptat.

Alina Ceușan, gazda emisiunii

Alina Ceușan va începe emisiunea prin a face un tur al vilei în care vor locui fetele și băieții și va dezvălui poveștilor acestora pentru a le face cunoștință cu publicul.

„Toamna aceasta, vom trăi toate emoțiile la Pro TV. Am dezvăluit astăzi grila cu cele mai multe lansări și o diversitate mare de produse, începând cu cele mai obiective și de încredere știri, până la divertisment de calitate, comedie, seriale de acțiune și romantism.

Lansarea grilei aduce un proiect dedicat VOYO, «Love Island». Acest format a fost achiziționat, în primul rând, pentru publicul platformei online și va fi disponibil întâi pe VOYO și mai apoi pe Pro TV. Sunt sigur că vom avea o toamnă extraordinară“, a spus Aleksandras Cesnavicius, CEO Pro TV.

Participanții sta într-o vilă luxoasă din Tenerife, acolo unde se va petrece toată acțiunea.

 

Parteneri
Drama actorului Valeriu Pavel Dan. Ce a îndurat cu un an înainte de moarte
Redactia.ro
Artista celebră care a făcut dezvăluiri dureroase din prima căsnicie: „Nu aveam voie nici măcar să ies din casă!”
Click.ro
Kim Jong Un, prima declarație după ce Coreea de Nord a aruncat în aer drumurile de legătură cu Coreea de Sud
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
EXCLUSIV / Oana Roman a ajuns la Psihiatru. Ce s-a întâmplat cu vedeta. Primele declarații
Unica.ro
Medicamentele care te pot lăsa fără permis auto. Lista actualizată
EVZ.ro
Dorian Popa are o nouă iubită! Cum arată femeia care l-a cucerit pe artist! Imagini exclusive cu cei doi, surprinse de paparazzi 
Spynews
Marea actriță pe care România a pierdut-o. A strălucit pe ecrane ca nimeni alta
Capital.ro
Sfântul pe care îl sărbătorim azi, 18 octombrie. O mulțime de români îi poartă numele. E cruce neagră în calendar
Avantaje
Doliu pentru Mircea Lucescu! Tragedie la DINAMO și RAPID
Mediaflux
Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu, primul mesaj după ce au fost eliminați de la Asia Express. Au părăsit competiția în ediția din 16 octombrie
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Motivul pentru care Mihai Găinușă și Șerban Huidu nu își mai vorbesc din 2014, după ani de prietenie
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro