22 aug. 2023 | 20:49

Alina Ceușan, sacrificiu pentru copil. Ce face prezentatoarea Love Island România de dragul lui, în Tenerife: „Împreună sută la sută” VIDEO EXCLUSIV

Monden
Alina Ceușan, sacrificiu pentru copil. Ce face prezentatoarea Love Island România de dragul lui, în Tenerife:
Alina Ceușan

Alina Ceușan a tras lozul câștigător și a fost desemnată amfitrioană Love Island, originalul – cel mai cunoscut format produs de ITV, care începe în curând la Pro TV. În interviul exclusiv acordat pentru Playtech Știri, creatoarea de conținut ne-a spus că a trecut cu brio probele de la casting, noul format fiind un pas important în cariera ei. Filmările vor începe la finalul lunii septembrie și vor avea loc în Tenerife, unde Alina va locui timp de 2 luni. Va fi însoțită de familie, băiețelul ei, Rock va merge acolo la grădiniță și la cursuri de înot, de echipa emisiunii, dar și de echipa de producție online și bineînțeles o va avea alături pe asistenta ei personală.

Cum a ajuns Alina Ceușan prezentatoarea reality show-ului Love Island

Reality show-ul prezentat de Alina Ceușan debutează în curând, și va fi în fiecare zi, de luni până vineri, aproape de miezul nopții, pe PRO TV, dar cu o zi înainte pe VOYO. Emisiunea aduce față-n față 5 băieți și 5 fete gata să descopere iubirea adevărată și să trăiască cea mai mare aventură a vieții lor. Ieri, la Press Day, evenimentul prin care Pro TV a lansat grila de toamnă, Alina Ceușan a făcut primele declarații despre Love Island.

  • Revii pe micul ecran ca prezentatoare a celui mai nou show din grila Pro TV.

M-am bucurat foarte tare. Au fost o serie de castinguri, în urma cărora am spus eu da Insulei și Insula m-a ales pe mine într-un final. Eram acasă, pe terasă și am primit vestea cu foarte mare bucurie și cu emoție, e o provocare nouă pentru mine și cred că e un pas înainte în același timp și deabia aștept să dăm ce-i mai bun și să facem un prim sezon care să rămână în istorie pentru “Love Island”.

Alina Ceușan: “A fost alături de mine și în zilele în care am avut probele”

  • Ai o prietenie foarte strânsă cu Carmen Grebenișan, i-ai spus că își dorești proiectul acesta, că ai fost la casting? Sau i-ai împărtășit vestea după?

Bineînțeles știa și ea despre show, știa despre tot parcursul, a fost alături de mine și în zilele în care am avut probele. Chiar i-am văzut comentariul acum pe Instagram, pentru că deabia de jumătate de oră am anunțat și comunitatea online, familia mea online cum îmi place să le spun, de noul rol. Da, Carmen este alături de mine în orice, mi-a spus că se bucură și deabia așteaptă să mă vadă.

  • În ce au constat probele de la casting? Ce a trebuit să faci?

Ca la orice emisiune, emisiuni cap coadă, sunt diferite intervenții, diferite situații în care ești pus pe setul real, care au fost reproduse pentru a vedea pur și simplu cât de bine te potrivești sau nu cu acest rol.

Te-ar putea interesa și: Ritualul pe care îl are Alina Ceușan pentru a îndeplini toate dorințele: ‘Luați o foaie și scrieți’ VIDEO EXCLUSIV

Cu cine pleacă Alina Ceușan la filmări în Tenerife

  • Urmează o deplasare în Tenerife. Vei pleca cu familia, cu băiețelul tău, având în vedere că este mic și este atașat de tine sau îl pregătești pentru o despărțire temporară?

Știți bine că eu și Rock am fost împreună de când s-a născut, peste tot, în toate proiectele. Cred că primul lui zbor a fost la 2 luni pentru o campanie în București. Mergem împreună și de data asta, vom pleca împreună și timp de 2 luni vom locui în Tenerife. Deja i-am căutat și grădiniță acolo, cursuri de înot, engleză știe deja, iată că l-a ajutat această pregătire și, cu siguranță, o să învețe și spaniolă cât stăm acolo. Mergem împreună cu familia, cu echipa. Suntem o echipă mai mare și din zona de producție de online, de pe net, ale noastre și fără ei nu aș putea să fac tot ceea ce fac și bineînțeles pe Rock trebuie să îl am alături. Face 3 ani pe 15 septembrie.

  • Iei și o bonă cu tine ca să poți să îți faci treaba?

Nu mai avem bonă în momentul de față, dar va fi cu mine asistenta mea, Bianca, ea se va ocupa și de Rock, îl va duce la grădiniță și în zilele libere vom fi împreună sută la sută.

Te-ar putea interesa și: Cine stă cu băieţelul Alinei Ceușan cât ea este plecată de acasă. Obiectul pe care îi cumpără pentru Rock din fiecare călătorie: „Ştie mereu cât lipsesc” VIDEO EXCLUSIV

Alina Ceușan: “Puteți controla anumite lucruri care se întâmplă în timp real în show”

  • Ce te-a atras la Love Island?

În primul rând Love Island este un show care făcut furori în peste 25 de țări, ceea ce mă aștept să se întâmple și în România, pentru că e genul de show care îți place să îl urmărești de pe canapea, să ai un moment de relaxare, în care pur și simplu urmărești un show ușor, tânăr, prospăt, efervescent, exact așa va fi Love Island și cam la asta trebuie să vă așteptați. Avem 10 concurenți, 5 cupluri posibile pentru fiecare, foarte multe emoții și o nouătate: faptul că nu veți fi doar spectatori. Cei care ne urmăresc vor fi alături de noi în fiecare decizie care se ia în casă. Va exista această aplicație Love Island, unde vă porniți notificările și sunteți acolo alături de noi, pentru că puteți controla anumite lucruri care se întâmplă în timp real în show, ceea ce mi se pare absolut minunat și inovator. Nu s-a mai făcut asta într-un show în România și mă bucur să fac parte dintr-un astfel de proiect, unde zona de online și de aplicații comunică foarte bine cu zona de TV.

 

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Ce s-a ales de Dan Bordeianu, fostul iubit al Adelei Popescu. Din ce face bani și cu ce se ocupă acum actorul celebru din telenovele
Click.ro
VIDEO Cum să irosești 3 milioane de dolari. Rușii au tras cu o rachetă Iskander într-un lansator-momâie lăsat de ucraineni în câmp
Digi24
Un stâlp de fier din India stă expus la ploi, vânt și umezeală de 1600 de ani, dar nu a ruginit nici până astăzi
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Zodiile norocoase în luna mai. Le va merge din plin
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Informație pentru toți românii cu BULETIN. Ești obligat să respecți dacă pleci din țară în concediu
Capital.ro
Calendar ortodox 12 mai 2024. Duminica închinată Sfântului Apostol Toma
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
ANUNȚ despre FLORIN PIERSIC! APROPIAȚII actorului au dat VESTEA
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro