10 apr. 2021 | 12:32

Când începe, de fapt, faza pe echipe la Chefi la Cuțite. Totul depinde de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu

Monden
Când începe, de fapt, faza pe echipe la Chefi la Cuțite. Totul depinde de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu
Când începe, de fapt, faza pe echipe la Chefi la Cuțite. Totul depinde de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu

Emisiunea Chefi la Cuțite de la Antena 1 a ajuns la cel de-al nouălea sezon. Noul sezon al Show-ului culinar a debutat pe data de 1 martie 2021. Este difuzat trei zile pe săptămână: luni, marți și miercuri de la ora 20:30. Iată când începe faza de echipe la Chefi la cuțite.

Când începe faza pe echipe la Chefi la Cuțite

Cel de-al noulea sezon Chefi la Cuțite, nu mai este prezentat de Gina Pistol, după cum ne-am obișnuit, deoarece a născut de curând primul ei copil, o fetiță. Acest sezon are și un coprezentator, pe Speak.

„Rolul meu va fi acela de a sta alături de susținători atunci când concurenții intră la jurizare și uneori de a-i întâmpina pe cei care urmează să meargă la bancurile de lucru. Am stat mult de vorbă cu Gina, mi-a povestit în detaliu cum se desfășoară lucrurile, mi-a zis că voi cunoaște foarte multe povești, că voi simți emoțiile concurenților și că toată experiența va fi ceva surprinzător”, a declarat Speak, potrivit libertatea.ro.

Etapa Bootcamp la Chefi la Cuțite

Show-ul culinar Chefi la Cuțite, de la Antena 1 se află deja la etapă Bootcamp. În această etapă, concurenții care au trecut de audiții, vor fi supuși unor probe. Cei trei Chefi: Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu vor supune concurenții unor probe de îndemânare pe care orice bucătar le-ar finaliza cu succes.

În urma prestației concurenților la aceste probe, Chefii vor decide care dintre ei va rămâne în concurs. Aceasta va fi etapa în cadrul căreia, fiecare șef își va forma câte o echipă. Alături de aceasta va concura în etapele următoare. Așadar nu mai este mult până va începe faza pe echipe.

Faza pe echipe la Chefi la Cuțite

După fiecare probă, fiecare Chef își va alege șase concurenți, care vor face parte din echipa lui. Concurenții rămași după completarea celor trei echipe, vor fi eliminați.

Pe parcursul desfășurării acestei probe, fiecare Chef va putea elimina câți concurenți dorește, dacă consideră că aceștia nu reușesc să îndeplinească în mod corespunzător probele la care sunt supuși. În momentul în care toți cei 3 Chefi își aleg câte 6 oameni în echipă, conform regulamentului, începe jocul pe echipe, marea confruntare.

Confruntarea echipelor de la Chefi la Cuțite

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un plan
Capital.ro
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat! Simona Bucura-Oprescu explică
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Armata OBLIGATORIE în România? ANUNȚUL lui Iohannis! AVERTISMENT cutremurător privind RĂZBOIUL în Europa
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro