Când începe, de fapt, faza pe echipe la Chefi la Cuțite. Totul depinde de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu

Când începe, de fapt, faza pe echipe la Chefi la Cuțite. Totul depinde de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu
Când începe, de fapt, faza pe echipe la Chefi la Cuțite. Totul depinde de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu

Emisiunea Chefi la Cuțite de la Antena 1 a ajuns la cel de-al nouălea sezon. Noul sezon al Show-ului culinar a debutat pe data de 1 martie 2021. Este difuzat trei zile pe săptămână: luni, marți și miercuri de la ora 20:30. Iată când începe faza de echipe la Chefi la cuțite.

Când începe faza pe echipe la Chefi la Cuțite

Cel de-al noulea sezon Chefi la Cuțite, nu mai este prezentat de Gina Pistol, după cum ne-am obișnuit, deoarece a născut de curând primul ei copil, o fetiță. Acest sezon are și un coprezentator, pe Speak.

„Rolul meu va fi acela de a sta alături de susținători atunci când concurenții intră la jurizare și uneori de a-i întâmpina pe cei care urmează să meargă la bancurile de lucru. Am stat mult de vorbă cu Gina, mi-a povestit în detaliu cum se desfășoară lucrurile, mi-a zis că voi cunoaște foarte multe povești, că voi simți emoțiile concurenților și că toată experiența va fi ceva surprinzător”, a declarat Speak, potrivit libertatea.ro.

Etapa Bootcamp la Chefi la Cuțite

Show-ul culinar Chefi la Cuțite, de la Antena 1 se află deja la etapă Bootcamp. În această etapă, concurenții care au trecut de audiții, vor fi supuși unor probe. Cei trei Chefi: Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu vor supune concurenții unor probe de îndemânare pe care orice bucătar le-ar finaliza cu succes.

În urma prestației concurenților la aceste probe, Chefii vor decide care dintre ei va rămâne în concurs. Aceasta va fi etapa în cadrul căreia, fiecare șef își va forma câte o echipă. Alături de aceasta va concura în etapele următoare. Așadar nu mai este mult până va începe faza pe echipe.

Faza pe echipe la Chefi la Cuțite

După fiecare probă, fiecare Chef își va alege șase concurenți, care vor face parte din echipa lui. Concurenții rămași după completarea celor trei echipe, vor fi eliminați.

Pe parcursul desfășurării acestei probe, fiecare Chef va putea elimina câți concurenți dorește, dacă consideră că aceștia nu reușesc să îndeplinească în mod corespunzător probele la care sunt supuși. În momentul în care toți cei 3 Chefi își aleg câte 6 oameni în echipă, conform regulamentului, începe jocul pe echipe, marea confruntare.

Confruntarea echipelor de la Chefi la Cuțite

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI