Când încep filmările Asia Express. Vedetele pleacă în curând, în Filipine și Taiwan

Când încep filmările pentru Asia Express? Vedetele au anunțat deja când vor pleca în Filipine și Taiwan

Vedetele au anunțat deja când vor pleca în aventura vieții sale! După ce emoțiile s-au stins pentru fanii emisiunii, după ce toate cele nouă echipe au fost anunțate, altele încep pentru aventura care începe în curând, dar care va apărea mult mai târziu pe micile ecrane. Și-au pregătit simpaticii bagajele?

Când încep filmările la Asia Express?

Alina Ceușan și-a înștiințat fanii cu toate detaliile necesare, după ce s-au aflat în sfârșit toate echipele care vor participa în sezonul acesta la Asia Express. Cunoscuta vedetă la fost întrebată de nenumărate ori când vor începe filmările, iar blondina le-a răspuns că își face bagajele de zor și sâmbătă urmează să plece în marea provocare. Pentru că nu are cum să-și lase paginile din mediul online nesupraveghete atâta timp, ea și Carmen Grebenișan vor avea ceva ajutor din partea unui bun prieten. Este vorba despre Pufeh, așa cum este cunoscut pe o rețea de socializare. Tânărul se află deja de multă vreme în gașca Alinei, iar la nunta sa i-a fost chiar mâna dreaptă.

De asemenea, vești noi au oferit și perechea formată din Speak și Ștefania. Cei doi au făcut un vlog în care și-au mărturisit fricile în privința experienței ce urmează să o trăiască, experiență care îi va unii mai mult decât până acum. „Mi-am dat seama că trebuie să mănânc foarte mult acum. Cât mai pot și cât mă mai pot bucura de mâncare. Acum îmi iau toate dulciurile din lume!” , a susținut artistul.

Când încep filmările Asia Express? Echipele din sezonul 3 își pregătesc bagajele
Când încep filmările Asia Express? Echipele din sezonul 3 își pregătesc bagajele

Concurenții Asia Express din sezonul 3

– cântăreața Nico și fiica ei, Alexandra
– celebrul make-up artist Alexandru Abagiu, alături de Vlăduț Radu Nicolae
– Alex Velea și Mario Fresh
– Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, influencers
– Florin Ristei și fratele său, Daniel
– Speak și iubita lui, Ștefania
– Răzvan Fodor și Chef Sorin Bontea
– Maria Buză și Lia Bugnar
– Adda și soțul ei, Cătălin Ionuț Rizea

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI