Când încep emisiunile tv despre Brigitte, Florin Pastramă și Jador! S-a aflat data lansării

Când încep emisiunile tv despre Brigitte, Florin Pastramă și Jador! S-a aflat data lansării
Când încep emisiunile tv despre Brigitte, Florin Pastramă și Jador! S-a aflat data lansării

Antena Stars a avut în plan să-și surprindă telespectatorii toamna aceasta cu show-uri care mai de care, astfel că are ”pe țeavă” două emisiuni care sigur le vor aduce multe puncte de rating fiindcă personajele proiectelor sunt cu adevărat spumoase. Din partea stângă a ringului pornește Brigitte, iar din cea dreaptă Florin Pastramă, care se vor întâlni în propria casă, unde vor arăta publicului cum trăiesc. Pe cărare sosește și Jador, cu un reality care îi poartă numele și care desigur că va aduna mulți telespectatori în fața ecranelor pe cât de repede adună vizualizări pe Youtube.

Emisiunile tv despre Brigitte, Florin Pastramă și Jador, gata de a fi difuzate – data lansării

Brigitte și Pastramă vor da tonul distracției cu reality show-ul care le poartă numele, ce va putea fi urmărit de admiratori din 31 august, de luni până joi, de la 18:45. În spatele ușilor închise ale casei, fanii cuplului vor putea urmări cum se descurcă Brigitte ca mamă a doi tineri, Robi și Sara, dar și ce discuții are cu soțul ei.

„Suntem extaziaţi, dar totodată avem emoţii pentru că pe data de 31 august, la 18:45 va începe show-ul familiei Pastramă. O familie ca toate familiile din România, aş putea spune, doar că la noi acasă trăim la cote maxime, tot felul de peripeţii, cu Sara, cu Robi, cu cei apropiaţi nouă, dar nu vă zic mai multe. Vă promit că veţi vedea multă pasiune, pentru că noi aşa suntem: ne iubim cu pasiune, ne certăm cu pasiune, ne împăcăm cu pasiune!”, a declarat Brigitte.

„Abia aşteptăm să dăm tonul la distracţie! Vă deschidem uşa şi vă invităm la noi acasă, în familia noastră, zi de zi, cu bune şi cu rele, pentru că dacă nu noi, atunci cine?!”, a completat Florin.

Jador: „Aștept să mă cunoașteți așa cum sunt”

Tot din 31 august, în fiecare luni și marți, de la ora 22:00, telespectatorii postului vor putea urmări un altfel de Jador decât pe scenă sau la emisiuni, un ”Jador adevărat”, după cum se numește și show-ul.

„Sunt foarte,foarte emoţionat, mi-am dorit foarte mult să am propriul meu show, iar acum, că am această ocazie nu pot decât să fiu recunoscător şi nerăbdător să mă cunoaşteţi aşa cum sunt eu!”, a declarat Jador.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI