Când fac nunta Edward Sanda și Cleopatra Stratan. Mai e puțin: ”Ne-am ocupat de tot”

Când fac nunta Edward Sanda și Cleopatra Stratan. Mai e puțin: ”Ne-am ocupat de tot”
Când fac nunta Edward Sanda și Cleopatra Stratan. Mai e puțin: ”Ne-am ocupat de tot”

Cleopatra Stratan și Edward Sanda se iubesc de mai mulți ani, iar la majoratul fiicei lui Pavel Stratan, iubitul ei a cerut-o în căsătorie.

Când fac nunta Edward Sanda și Cleopatra Stratan. Mai e puțin

Ei bine, iată că acum urmează să se întâmple marele eveniment, iar cei doi îndrăgostiți au pus deja la punct toate detaliile.

Cleopatra Stratan, în vârstă de 18 ani, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Edward Sanda, artistul de 24 de ani.

Cei doi s-au ocupat în detaliu de marele eveniment din viața lor, așa că acum trebuie doar să aștepte cu emoții momentul în care își vor uni destinele.

Tinerii s-au mutat deja împreună și sunt mai fericiți ca niciodată.

„Este ceea ce ne-am dorit noi de atâta timp și, în sfârșit, s-a întâmplat! Facem totul împreună și totul decurge excepțional”, a declarat Edward Sanda pentru Click.ro.

Unde vor face luna de miere

Cât despre planurile de nuntă, artistul spune că nici el, nici iubita lui nu sunt stresați, pentru că au organizat totul din timp.

„Acum mai sunt doar emoțiile de dinaintea nunții”, a mai spus el, adăugând că au angajat o firmă care să se ocupe de pregătiri.

Cât despre luna de miere, Cleopatra și iubitul ei vor să meargă în câteva țări din Europa. Artistul a răspuns și la întrebarea care stă pe buzele tuturor, și anume când urmează să vină pe lume copilașul.

„Nu am programat asta! Când o să se întâmple înseamnă că atunci va trebui să fiu (n.r. tătic)”, a spus cântărețul.

Cei doi nu vor ține cont de tradiții

De altfel, Cleopatra Stratan a vorbit despre reacția tatălui ei privind relația și planurile de viitor pe care ea le are cu iubitul ei.

„Tata a dat ok-ul mult mai devreme înainte de a fi noi împreună. Lui nu a trebuit să-i explic foarte multe chestii, a spus deodată: să fiți fericiți, să fie într-un ceas bun.

Ne gândim să facem marele pas în acest an (n.r. cununia) în această vară, dar nu vrem să dăm mai multe detalii. Fiind motivul pandemic, nu vrem să facem un eveniment foarte mare, ceva super restrâns.

Chiar și în momentul logodnei am vrut să fim doar noi doi și pentru noi lucrurile simple sunt cele mai importante. Nici măcar asta (n.r. o nuntă mare). O să vedem”, a declarat Cleopatra Stratan.

Edward Sanda are mari emoții cu privire la ziua nunții, lucru pe care l-a și recunoscut.

„Avem emoții, eu nu pot să-mi imaginez cum e ziua aia, că n-am mai trăit. Nu avem nași, avem prieteni foarte buni care ne susțin și sunt alături de noi.

Am zis că dragostea și căsătorie e despre noi. Nu vrem noi să respectăm ceea ce au făcut alții în trecut, dacă așa face toată lumea, noi nu trebuie să facem. Așa simțim noi, că nu avem nevoie”, a mai declarat Edward Sanda.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI