20 sept. 2024 | 21:43

Când e Black Friday în 2024. S-a schimbat data celui mai așteptat eveniment de reduceri

News
Când e Black Friday în 2024. S-a schimbat data celui mai așteptat eveniment de reduceri
Luna noiembrie aduce reduceri de până la 90%, de Black Friday

Ca în fiecare an, mulți dintre noi se pregătesc să facă noapte albă, odată cu startul celui mai așteptat eveniment al anului, Black Friday. Dar, conform celor mai recente date, s-a schimbat data celui mai așteptat eveniment de reduceri, așa că află când e Black Friday în 2024.

Pregătește-te de cumpărături, și află când e Black Friday în 2024

Black Friday este un eveniment anual de cumpărături cunoscut pentru reducerile și ofertele masive pe o gamă largă de produse. Aceasta marchează începutul sezonului de cumpărături de sărbători, retailerii oferind reduceri semnificative de prețuri pentru a atrage cumpărătorii atât online, cât și în magazine.

Vinerea Neagră (Black Friday) a devenit una dintre cele mai aglomerate zile de cumpărături ale anului, consumatorii căutând cu nerăbdare chilipiruri și cadouri pentru sezonul sărbătorilor care urmează.

Când e Black Friday în 2024. S-a schimbat data celui mai așteptat eveniment de reduceri

Este un eveniment de cumpărături foarte așteptat, care oferă consumatorilor posibilitatea de a achiziționa articole la prețuri semnificativ reduse. Este adesea considerat începutul neoficial al sezonului de cumpărături de sărbători și este cunoscut pentru ofertele sale de tip doorbuster și pentru ofertele cu durată limitată.

Dacă în alte părți ale lumii, startul va fi pe 29 noiembrie, spre exemplu în SUA, în România marii retaileri au căzut de acord să fie mult mai devreme, dar în aceeași lună noiembrie.

S-a schimbat data celui mai așteptat eveniment de reduceri

Cum spuneam, Black Friday cade a doua zi după Ziua Recunoștinței, care este a patra zi de joi din noiembrie în Statele Unite. În 2024, Black Friday va avea loc pe 29 noiembrie., urmată de Cyber Monday, o altă zi importantă de cumpărături cunoscută pentru ofertele online.

De partea asta a continentului, marii retaileri au decis să dea startul acestui eveniment începând cu dimineața zilei de 8 noiembrie a.c.. astfel că, la momentul startului, marile branduri și retailerii vor avea pregătite oferte cu discount-uri de până la 90%, la aproape toată gama de produse.

Când e Black Friday în 2024. S-a schimbat data celui mai așteptat eveniment de reduceri

Vorbim, așadar, de discount-uri masive la eletronice, electrocasnice, modă, cosmetice, etc. Pentru cei interesați vor putea accesa site-ul blackfriday.ro, unde toți cei implicați în campanie vor anunța ofertele pentru ziua de 8 noiembrie.

Cum să profitați la maximum de Black Friday 2024

Pentru a profita din plin de ofertele și reducerile de Black Friday, luați în considerare următoarele sfaturi:

  • Planificați din timp: Creați o listă de cumpărături cu articolele pe care doriți să le achiziționați și cercetați ofertele și reducerile disponibile de la diverși comercianți cu amănuntul.
  • Stabiliți un buget: Determinați cât de mult puteți cheltui și respectați bugetul pentru a evita cheltuielile excesive.
  • Cumpărați online: Mulți comercianți cu amănuntul oferă oferte online, permițându-vă să cumpărați din confortul casei dvs. și să evitați aglomerația.
  • Comparați prețurile: Nu presupuneți că fiecare ofertă de Black Friday este cea mai bună. Comparați prețurile și citiți recenziile înainte de a face o achiziție.
  • Fiți devreme sau târziu: Unele dintre cele mai bune oferte pot fi disponibile dimineața devreme sau mai târziu în cursul zilei. Verificați orarul magazinelor și orele de începere online.
  • Verificați politicile de returnare: Înainte de a face o achiziție, analizați politicile de returnare și schimb ale comerciantului, în cazul în care trebuie să returnați un articol.

Când e Black Friday în 2024. S-a schimbat data celui mai așteptat eveniment de reduceri

Mică istorie a termenului

Termenul „Black Friday” își are rădăcinile istorice în Philadelphia, unde a fost folosit inițial pentru a descrie traficul pietonal și auto intens și perturbator care avea loc în ziua de după Ziua Recunoștinței.

Cu toate acestea, utilizarea modernă a termenului pentru a se referi la o sărbătoare a cumpărăturilor cu reduceri semnificative a început la mijlocul secolului al XX-lea.

În prezent, Black Friday a devenit un fenomen global, comercianții cu amănuntul din oferind oferte și reduceri pentru a atrage cumpărătorii și a stimula vânzările în timpul sezonului de sărbători.

Digisport.ro
Răsturnare de situație în cazul Simonei Halep
Stirile PROTV
Ce au găsit cercetătorii sub „ghețarul Apocalipsei”. Indică un potențial dezastru pentru întreaga planetă
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Sorin Bontea, juratul de la MasterChef, n-a prea trecut pe la școală: Am citit câteva cărți
Spynews.ro
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Cum este raiul în realitate: relatarea unui reputat neurochirurg care a intrat în comă. „A fost dovada incontestabilă a realității experienței mele”
BZI.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Laura Cosoi arată TOP la 42 de ani: decoleteu adânc, rochie mulată și transparentă și asta nu e tot. Are patru copii, dar i-a lăsat mască pe mulți cu silueta ei
Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Medana, replică tranșantă pentru Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea! Ce spune artistul: „Suportă cu greu, săraca”
Click.ro
„UE și-a pierdut mințile. Este un gest sinucigaș”. Moscova despre ajutorul european acordat Ucrainei
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Serialul care face furori în toată lumea. Declarații exclusive ale actorilor
EVZ.ro
Lambada se externează după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cine îi este alături în aceste momente / PAPARAZZI
Spynews
România, o mare forță în UE. Alianța ISTORICĂ ce schimbă viitorul din temelii
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Răsturnare de situație în ALEGERILE din SUA! ADEVĂRUL despre TRUMP și KAMALA
Mediaflux
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro