Când au loc alegerile prezidențiale din SUA, data exactă. Donald Trump ar putea pierde funcția de președinte al Americii

Când au loc alegerile prezidențiale din SUA, data exactă. Donald Trump ar putea pierde funcția de președinte al Americii
Când au loc alegerile prezidențiale din SUA, data exactă. Donald Trump ar putea pierde funcția de președinte al Americii.

Statele Unite ale Americii își vor alege anul acesta președintele. Donald Trump se numără printre candidații care vânează din nou această funcție, pe care ar putea să o piardă. Care este data la care vor avea loc alegerile prezidențiale din SUA?

Donald Trump ar putea să piardă alegerile prezidențiale din SUA. Când vor avea loc acestea?

Donald Trump se va confrunta la alegerile prezidențiale din acest an cu fostul vicepreședinte Joe Biden, care a fost învestit oficial în funcția de candidat al Partidului Democrat.

Conform caselor de pariuri, șansele ca Donald Trump să fie reales în funcția de președinte al SUA, sunt de 49,5%, acesta devenind favorit. În ultimele trei luni, Joe Biden, a atins cea mai joasă cotă, aceasta fiind de 49%. Cel mai mare pariu care a fost mizat până acum, a fost în valoare de 50.000 de euro, și a fost pus pe actualul președinte al SUA, după cum declară cei de la Mediafax. 79,2 milioane euro au fost investiți până în prezent prin plasarea pariurilor.

Casa de pariuri Betfair a anunțat că:

„Donald Trump are 49,5% șanse să fie reales, devenind azi-dimineață favorit în timp ce Joe Biden a atins cea mai joasă probabilitate din ultimele trei luni, doar 49%. Șansele lui Donald Trump de a câștiga un nou mandat de președinte al Statelor Unite au crescut simțitor în ultimele săptămâni, el recuperând în fața lui Joe Biden și fiind dimineață cotat de către Betfair Exchange cu 49,5% șanse – cotă 2.02”.

Are șanse Trump să piardă alegerile?

În ultimele luni, Biden părea să aibă un avans decisiv, însă pentru moment Donald Trump a redevenit decisiv.

„Avansul considerabil avut de Biden s-a evaporat. Remarcabila recuperare a președintelui Trump ne indică faptul că odată cu pariurile plasate în favoarea lui, acesta a redevenit favorit în cursa pentru Casa Albă în această dimineață” după cum a declarat un purtător de cuvânt Betfair.

Tachinările dintre Trump și Biden

Donald Trump, actualul lider de la Casa Albă, a criticat programul politic a lui Joe Biden, care este rivalul său. El este de părere că Biden va conduce la un declin economic deoarece are o agendă “made in China”, conform spuselor celor de la Agerpres.

“Agenda lui Joe Biden este made in China. Agenda mea este made in USA“, a declarat Donald Trump în timpul discursului său de acceptare a nominalizării republicane pentru alegerile prezidenţiale din noiembrie. la Casa Albă, în fața unei mulțimi adunate.

Donald Trump.
Când au loc alegerile prezidențiale din SUA, data exactă. Donald Trump ar putea pierde funcția de președinte al Americii.

“Joe Biden poate pretinde că este un aliat al luminii dar când vine vorba de agenda sa, Biden vrea să ne ţină complet în întuneric”, a adăugat Trump, care a făcut referire la discursul de acceptare rostit de rivalul său săptămâna trecută.

Data alegerilor SUA 2020

A fost stabilită și data alegerilor pentru funcția de președinte al Statelor Unite ale Americii, care vor avea loc în acest an, aceasta fiind pe 3 noiembrie 2020.

Donald Trump, Preşedintele Statelor Unite, a vehiculat ideea amânării alegerilor din cauza epidemiei de coronavirus. Atribuția de a stabili data scrutinului, îa revenit democraţilor şi republicanilor din Congresul SUA, care s-au pronunțat imediat fiind împotriva unei astfel de măsuri. Donald Trump nu are dreptul lega de a lua o astfel de decizie.