Când are loc finala de la Puterea Dragostei, sezonul 2, la Kanal D

Când are loc finala de la Puterea Dragostei, sezonul 2, la Kanal D
Când va avea loc finala Sezonului 2 dela Puterea Dragostei, Kanal D.

Noul sezon al show-ului matrimonial Puterea Dragostei a început luni 15 Iulie 2019 și va fi difuzat de luni până vineri de la ora 11:00 la 17:00. Emisiunea se filmează în Istanbul iar moderatorul emisiunii este Andreea Mantea. Mai mulți concurenți sunt în căutarea iubirii în cel mai frumos oraș din Turcia. Urmarind emisiunea putem afla care sunt noii concurenți din casa Puterea Dragostei dar și poveștile lor de iubire. Când are loc finala Sezonului 2?

Finala sezonului 2 de la Puterea Dragostei de la Kanal D

Emisiunea va fi difuzată de Luni până Vineri de la ora 11:00 la ora 17:00 iar în fiecare Sambata are loc Gala Saptamanală de la ora 15:30.

Sezonul 2 din Puterea Dragostei sau după formatul „Power of Love”, este reality show-ul matrimonial la care oamenii simpli vin pentru a-și găsi marea iubire și să iși trăiască o frumoasă poveste de dragoste fără prejudecăti, emisiunea este special facută pentru acest lucru și în primă fază vor fi 6 femei dar și tot atâția bărbați care vor sta sub același acoperiș însă separat și care vor avea numai câteva ore în decursul unei zile în care se pot vedea, aceștia nu au voie să se vadă decât în „Casa dragostei„  fiindu-le interzisă orice întrevedere în afara casei.

Totodată publicul va avea și el un rol foarte important, favoriții lor vor putea fi votați săptămânal și vor câstiga în fiecare săptămână câte un premiu în bani, pentru a putea fi unul/una dintre câștigători concurenții trebuie să-și câștige segmentul de public prin felul lor. O serie de premii și surprize îi ateaptă pe concurenți, iar telespectatorii sunt invitați să urmarească un reality show care nu îi va lasa indiferenți și îi va implica în cea mai emotionantă călătorie, cea a căutării sufletului pereche.

Emisiunea matrimoniala Puterea Dragostei Sezonul 2 face deja senzatie iar cei 12 concurenți se cunosc cu fiecare zi. Și încep să se formeze primele cupluri.

Două fete li un băiat, concurenți în sezonul 2 de la Puterea Dragostei, Kanal D.
Puterea Dragostei, Kanal D, finala sezonului 2

Printre concurenți se numără:

Madalina Mocan are 21 de ani și este originară din Cluj-Napoca. Activează ca funcționar administrativ la o firmă de transporturi și se descrie ca fiind o fire sociabilă, dar și încrezătoare. Iși dorește de la partenerul de viață loialitate și respect. Nu poate să ierte minciuna celuilalt.

Ligia Dolha are 27 de ani și locuiește în Cluj-Napoca. Este de meserie make-up artist și se descrie ca o persoană puternică și hotărâtă, care luptă mereu pentru ceea ce își dorește de la viață. Este o tânără care viseaza să își găsească jumătatea – bărbatul cu care să împartă absolut totul.

Mariana Susarenko are vârsta de 27 de ani și este o absolventă de Jurnalism. Activează în prezent ca manechin și se descrie ca fiind comunicativă, iertătoare și generoasă. Bărbatul pe care și-l dorește trebuie să fie sincer față de ea. Mariana este împotriva violenței de orice fel.

Ionela Sozariu (Ella) are vârsta de 23 de ani și locuiește în Cluj Napoca. Tânăra activează în domeniul marketingului și lucrează pentru o firmă de construcții. Se descrie ca fiind o fire iubitoare și sociabilă. Vrea ca bărbatul ideal să o respecte și să o iubească pentru ceea ce reprezintă.

Florin Rus are 28 de ani și este originar din Oradea. A acceptat să participe la Puterea Dragostei pentru că este hotărât să iși găsească sufletul pereche. Tânărul are un portret al celei care il poate cuceri, fiind interesat de cele cu ochii albastri!

Livian Nelson Pop are vârsta de 23 de ani și este originar din Cluj-Napoca. Speră că în Casa Dragostei va găsi o tânâră frumoasă și loială, care să îi fure inima.

Alex Turcu are 21 de ani și spune că știe exact ce își dorește de la viață! Este un insoțitor de bord și visează la femeia ideală, care să fie disciplinată, încrezatoare și foarte optimistă. Nu le tolerează pe cele geloase sau invidioase.

Nae Adrian Constantin, poreclit sâși Raju, are 31 de ani și este un muzician din București. El s-a înscris la Puterea Dragostei pentru că este hotărât să își găsească sufletul pereche. Spune că nu pune mare preț pe aspectul fizic și își dorește ca partenera sa să fie inteligentă și să-l iubească.

Nu există încă date ofociale despre când va avea loc finala acestui nou sezon, dar deoarece primul sezon de la ”Puterea dragostei” a fost derulat pe parcursul a opt luni, telespectatorii estimează că cel de-al doilea sezon se va termina cu aproximație, în luna martie 2020.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI