10 apr. 2020 | 08:47

Când ar trebui să înceapă LIVE-urile Românii au Talent. PRO TV a făcut anunțul momentului

Emisiuni TV
Când ar trebui să înceapă LIVE-urile Românii au Talent. PRO TV a făcut anunțul momentului
Răsturnare de situație la PRO TV. Ce se întâmplă cu marea finală de la Românii au Talent

Datorită stării de urgență și a crizei epidemiologice, marea majoritate a posturilor de televiziune din România au fost nevoite să-și adapteze grilele de programe, având în vedere că o pondere importantă a programelor difuzate sunt în regim de semi-live, live sau seriale cu episoade filmate în timp real.

Când ar trebui să înceapă LIVE-urile Românii au Talent

În acest moment, la PRO TV, este în plină difuzare sezonul 10 „Românii au talent”, sezon ce a început să fie difuzat pe 7 februarie 2020, cu emisiuni înregistrate în toamna anului trecut, în perioada octombrie-noiembrie 2019. Reprezentanții PRO TV au dezvăluit pentru Click!, ce măsuri se vor lua, pentru LIVE-uri, având în vedere că din luna mai ar trebui să vedem la tv prestațiile concurenților aleși pentru faza următoare, în regim de direct.

PRO TV a făcut anunțul momentului

În acest moment oficialii postului, împreună cu producătorii, încearcă să găsească cea mai bună modalitate de a rezolva acest impas, având în vedere restricțiile impuse, dar și faptul că o parte din concurenții trimiși în etapa următoare sunt din afara României, iar venirea lor în țară este problematică în condițiile date.

Când ar trebui să înceapă LIVE-urile Românii au Talent. PRO TV a făcut anunțul momentului

Când ar trebui să înceapă LIVE-urile Românii au Talent. PRO TV a făcut anunțul momentului

 „Ar mai fi câteva ediții înregistrate, după care, în mod normal, de la mijlocul lunii mai ar trebui să înceapă etapa live-urilor. Luăm în calcul amânarea lor, dacă este cazul. Așteptăm să vedem cum va evolua situația pandemiei și ce restricții vor mai impune autoritățile. Pentru noi, siguranța tuturor celor implicați este prioritară. Astfel, deocamdată nu s-a luat o decizie clară”, au declarat pentru Click! surse din PRO TV.

Aceleași surse au mai declarat că sunt conștienți de faptul că o filmare fără public în sală ar scădea mult din atmosfera și farmecul acestui concurs, deci nu s-a luat în calcul varianta LIVE-urilor fără public și toate aceste motive îi fac pe reprezentanții postului de televiziune să ia în calcul amânarea live-urilor.

Și alte emisiuni ale trustului au suferit modificări. Serialul Vlad, care nu avea episoade filmate în avans, nu se mai difuzează de trei săptămâni. În schimb, actorii intră live, de acasă, în contact cu publicul, în fiecare luni seara. Și filmările la ”Ce spun românii” și „Las Fierbinți” sunt oprite momentan. Emisiunea și serialul se difuzează în continuare la tv, dar cu episoade „best-of” din sezoanele trecute.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro