Când ar trebui să înceapă LIVE-urile Românii au Talent. PRO TV a făcut anunțul momentului

Când ar trebui să înceapă LIVE-urile Românii au Talent. PRO TV a făcut anunțul momentului
Răsturnare de situație la PRO TV. Ce se întâmplă cu marea finală de la Românii au Talent

Datorită stării de urgență și a crizei epidemiologice, marea majoritate a posturilor de televiziune din România au fost nevoite să-și adapteze grilele de programe, având în vedere că o pondere importantă a programelor difuzate sunt în regim de semi-live, live sau seriale cu episoade filmate în timp real.

Când ar trebui să înceapă LIVE-urile Românii au Talent

În acest moment, la PRO TV, este în plină difuzare sezonul 10 „Românii au talent”, sezon ce a început să fie difuzat pe 7 februarie 2020, cu emisiuni înregistrate în toamna anului trecut, în perioada octombrie-noiembrie 2019. Reprezentanții PRO TV au dezvăluit pentru Click!, ce măsuri se vor lua, pentru LIVE-uri, având în vedere că din luna mai ar trebui să vedem la tv prestațiile concurenților aleși pentru faza următoare, în regim de direct.

PRO TV a făcut anunțul momentului

În acest moment oficialii postului, împreună cu producătorii, încearcă să găsească cea mai bună modalitate de a rezolva acest impas, având în vedere restricțiile impuse, dar și faptul că o parte din concurenții trimiși în etapa următoare sunt din afara României, iar venirea lor în țară este problematică în condițiile date.

Când ar trebui să înceapă LIVE-urile Românii au Talent. PRO TV a făcut anunțul momentului
Când ar trebui să înceapă LIVE-urile Românii au Talent. PRO TV a făcut anunțul momentului

 „Ar mai fi câteva ediții înregistrate, după care, în mod normal, de la mijlocul lunii mai ar trebui să înceapă etapa live-urilor. Luăm în calcul amânarea lor, dacă este cazul. Așteptăm să vedem cum va evolua situația pandemiei și ce restricții vor mai impune autoritățile. Pentru noi, siguranța tuturor celor implicați este prioritară. Astfel, deocamdată nu s-a luat o decizie clară”, au declarat pentru Click! surse din PRO TV.

Aceleași surse au mai declarat că sunt conștienți de faptul că o filmare fără public în sală ar scădea mult din atmosfera și farmecul acestui concurs, deci nu s-a luat în calcul varianta LIVE-urilor fără public și toate aceste motive îi fac pe reprezentanții postului de televiziune să ia în calcul amânarea live-urilor.

Și alte emisiuni ale trustului au suferit modificări. Serialul Vlad, care nu avea episoade filmate în avans, nu se mai difuzează de trei săptămâni. În schimb, actorii intră live, de acasă, în contact cu publicul, în fiecare luni seara. Și filmările la ”Ce spun românii” și „Las Fierbinți” sunt oprite momentan. Emisiunea și serialul se difuzează în continuare la tv, dar cu episoade „best-of” din sezoanele trecute.