Când apare a doua parte a sezonului 5 din serialul Casa del Papel

Când apare a doua parte a sezonului 5 din serialul Casa del Papel
A dou parte a sezonului 5 Casa del Papel - apariție

Prima jumătate plină de acțiune a sezonului 5 Casa del Papel a fost la fel de plină de emoții pe cât speram să fie și încă procesăm tot ce s-a întâmplat – inclusiv moartea personajului principal. Fanii acestui serial sunt curioși să afle detalii în legătură cu acesta. Iată când apare a doua parte a sezonului 5 Casa del Papel. 

Sezonul 5 al serialului Casa del Papel – când apare a doua parte a sezonului

Drama i-a cuprins pe spectatori de la început, iar furturile devin mai ciudate și au loc în diferite locuri, inclusiv Moneda Regală și Banca Spaniei. Dar fiți pregătiți pentru mai multe momente lacrimogene pe măsură ce povestea se încheie.

Dacă ați văzut deja  primele cinci episoade și sunteți prinși de serialul Casa del Papel, sezonul cinci, citiți mai departe pentru a afla tot ce trebuie să știți despre Casa del Papel, sezonul cinci, partea a doua, inclusiv când apare aceasta.

Casa del Papel – sezonul 5, partea a doua

Fanii Casa del Papel din întreaga lume vor fi lăsați să se descurce până la sfârșitul sezonului cinci, prima parte, care a apărut pe Netflix vineri, 3 septembrie.

Din fericire, nu vor fi nevoiți să aștepte mult pentru a afla cum se va termina această saga de crime epice, întrucât ultimul lot de episoade este la doar trei luni distanță, programat pentru lansare vineri, 3 decembrie. Serviciul de streaming a anunțat programul de lansare al sezonului 5 Casa del Papel în luna mai, cu un tweet și un trailer pentru concluzia uimitoare a serialului.

Sezonul 5 Casa del Papel

Casa del Papel sezonul cinci a fost anunțat pentru prima dată în 2020, reînnoirea fiind surprinzătoare, după ce cel de-al patrulea sezon a dominat top 10 lista Netflix din întreaga lume după lansare.

Potrivit radiotimes.com, filmarea în Casa del Papel sezonul cinci s-a încheiat în mai 2021, după cum a confirmat Netflix, care a împărtășit o imagine a distribuției împreună cu legenda:

„Mulțumesc tuturor fanilor pentru că ați făcut parte din La Resistencia! Abia așteptăm să vă arăt cum se termină această poveste”.

Câte episoade sunt în Casa del Papel sezonul 5

Casa del Papel sezonul cinci va avea 10 episoade în total, ceea ce îl face cel mai lung sezon al serialului, dar Netflix a decis să lanseze ultimul sezon în două părți separate și ambele vor avea un ton ușor diferit. Prima parte a fost lansată pe 3 septembrie, iar partea a doua va fi lansată pe 3 decembrie 2021.

Pentru sezonul 5 Casa del Papel s-a filmat în tări precum Spania, Danemarca și Portugalia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI