Cum arăta, de fapt, Tokyo din Casa del Papel înainte să devină cunoscută. FOTO

Cum arăta, de fapt, Tokyo din Casa del Papel înainte să devină cunoscută. FOTO
Tokyo din Casa del Papel înainte să devină cunoscută

Tokyo (Silene Oliveira) este un personaj fictiv din seria Netflix Money Heist, interpretată de Úrsula Corberó. Protagonista seriei este povestitorul de încredere și un tâlhar fugar care este cercetat de profesor pentru a participa la jafurile sale. Iată cum arăta Tokyo din Casa del Papel înainte să devină cunoscută.

Foto cu Tokyo din Casa del Papel, înainte de a deveni cunoscută

Silene Oliveira, mai cunoscută sub numele de cod Tokyo, este unul dintre principalii protagoniști ai serialului Netflix Money Heist, precum și naratorul poveștii. Ea este un membru al echipajului de furt care urmează să jefuiască Moneda Regală a Spaniei.

Tokyo este un hoț fugărit de poliție după un jaf eșuat în care iubitul ei a fost ucis. Ea a fost angajată de profesor pentru a ajuta la realizarea unui jaf al Monedei Regale din Madrid.

Împreună cu ceilalți șapte tâlhari aleși pentru jaf, ea este dusă într-o vilă retrasă unde planifică jaful timp de cinci luni. Profesorul cere fiecărui tâlhar să aleagă un nume de oraș pentru a-și ascunde identitatea în timpul jafului, iar ea alege Tokyo.

Tokyo: personajul din Casa del Papel

Producătorii au găsit Tokyo printre cele mai greu de dezvoltat personaje, deoarece inițial căutau o actriță mai în vârstă care să interpreteze personajul care nu avea nimic de pierdut înainte de a se întâlni cu profesorul. 

Úrsula Corberó a obținut în cele din urmă rolul pentru a aduce o energie jucăușă rolului; vocea ei a fost considerată în timpul castingului, deoarece a fost prima voce pe care audiența o aude în spectacol.

Tokyo din Casa del Papel

Potrivit en.wikipedia.org, Corberó a descris Tokyo la începutul spectacolului ca

„o fată căreia îi lipsește stima de sine, a fost foarte singură, a trecut foarte prost, și nu a avut o figură de tată acasă”

Din această descriere a rezultat o vulnerabilitate pe care personajul nu știe să exprime. Actorul Álvaro Morte (profesorul) a considerat Tokyo ca unul dintre membrii bandelor preferate ale profesorului, întrucât ambele personaje se confruntă reciproc ca fiind cei mai buni prieteni, în ciuda faptului că sunt sexe opuse. 

Úrsula Corberó din Casa del Papel – viață personală

Potrivit en.wikipedia.org, Úrsula Corberó Delgado s-a născut pe data de 11 august 1989. Este o actriță spaniolă. Este cunoscută mai ales pentru rolurile sale ca:

  • Ruth Gómez în Física o química (2008–2010),
  • Margarita de Austria în serialul de televiziune Isabel (2014) și
  • Marta în filmul de comedie Cómo Sobrevivir a una Despedida (2015).
  • A câștigat faima internațională după rolul ei de Tokyo în serialul La Casa de pe Netflix.

Úrsula Corberó – copilărie

Úrsula Corberó Delgado s-a născut la Barcelona. A crescut în Sant Pere de Vilamajor alături de părinții ei, Pedro Corberó, tâmplar și Esther Delgado, negustor. Are o soră pe nume Mónica. 

Până la vârsta de 6 ani, știa deja că vrea să fie actriță și a început mai întâi să joace în reclame. A primit prima parte la vârsta de 13 ani și a urmat cursuri de actorie, precum și cursuri de dans de flamenco și jazz. După studii, s-a mutat la Madrid pentru a filma seria TV Física o Química.

Úrsula Corberó – relații

Printre relațiile pe care le-a avut Úrsula Corberó până în prezent, se numără:

  • În 2008, Corberó s-a întâlnit cu actorul Israel Rodríguez timp de doi ani
  • În 2011, s-a întâlnit cu jucătorul de tenis Feliciano López timp de cinci luni
  • Începând din 2013, s-a întâlnit cu modelul și actorul Andrés Velencoso timp de trei ani
  • Din 2016, ea are o relație cu actorul Chino Darín, pe care l-a cunoscut pe platoul serialului de televiziune La embajada. Locuiesc împreună la Madrid din 2019. Are un câine pe nume Lolita.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI