Campionatul Mondial de Fotbal 2022, ziua a doua. Scor final pentru partidele Senegal-Olanda și SUA-Țara Galilor

Campionatul Mondial de Fotbal 2022, ziua a doua. Scor final pentru partidele Senegal-Olanda și SUA-Țara Galilor

Campionatul Mondial de Fotbal programează astăzi alte două partide, după duelul dintre Anglia și Iran 6-2. Confruntarea dintre Senegal și Olanda începe la ora 18.00, iar confruntarea în care SUA înfruntă Țara Galilor se desfășoară de la ora 21.00. Gareth Bale așteaptă cu nerăbdare să joace la acest turneu final. La fel și copiii din Țara Galilor.

Campionatul Mondial de Fotbal 2022, ziua a doua

Update: Prima partidă a zilei de marți disputată între Senegal și Olanda s-a terminat cu scorul de 0-2, golurile fiind marcate de Cody Gakpo, în minutul 84, și Davy Klaassen, în minutul 90+9. A doua partidă a serii, SUA – Țara Galilor, s-a terminat cu scorul de 1-1, goluri marcate de Timothy Weah în minutul 36 și Gareth Bale în minutul 82.

Senegal – Olanda, ora 18.00, în direct pe TVR 1

Senegal – Olanda este al doilea meci al zilei de la Campionatul Mondial de Fotbal 2022. Duelul se dispută în grupa A și se va disputa la stadionul Al Thumama. Partida începe la ora 18.00 și specialiștii vor să vadă cum se vor descurca africanii fără vedeta Sadio Mane. În această grupă s-a desfășurat, în prima zi a turneului final, partida dintre Qatar și Ecuador 0-2.

SUA – Țara Galilor, ora 21.00, în direct pe TVR 1

Ziua se va încheia cu duelul dintre SUA și Țara Galilor. Duelul va începe la ora 21.00. Gareth Bale a vorbit înaintea acestei partide și a explicat cât de importantă este această prezență la Campionatul Mondial pentru fanii din țara lui.

„Este probabil cea mai mare onoare pe care am putea-o avea pentru țara noastră, calificarea la o Cupă Mondială, ceva ce nu am mai făcut în 64 de ani.

Este istorie la noi. Școlile se vor opri pentru a ne urmări meciurile. Cel de-al doilea meci din grupa împotriva Iranului începe la ora 10:00 (n.r. 12:00 în România). Copiii vor lipsi de la școală, din fericire pentru ei.

Este o bucată masivă de istorie în țara noastră și ceva ce ne-am dorit cu toții de mult timp. Avem sprijinul națiunii acasă, indiferent de ce s-ar întâmpla, atâta timp cât dăm 100%, țara noastră ne va iubi pentru asta”, a declarat Gareth Bale, cel mai important fotbalist din lotul reprezentativei din Țara Galilor.

Echipe probabile
Statele Unite: Turner – Yedlin, Zimmerman, Long, Dest – Acosta, Adams, Del Torre – Reyna, Pepi, Pulisic
Antrenor: Gregg Berhalter

Țara Galilor: Ward – Ampadu, Rodon, Cabango – Roberts, Levitt, Morrell, Wiliams – Johnson, James – Bale
Antrenor: Robert Page

Stadion: Ahmed bin Ali (capacitate: 44.740 de locuri)
Arbitru: Abdulrahman Al-Jassim (din Qatar)

În primul meci al zilei, Anglia a câștigat cu 6-2 partida cu Iran.

Urmăriți Playtech.ro și pe