Camila Giorgi, șocată la Roland Garros. Ce a pățit jucătoarea considerată cea mai sexy din circuit FOTO

Camila Giorgi, șocată la Roland Garros. Ce a pățit jucătoarea considerată cea mai sexy din circuit FOTO
Camila Giorgi este considerată, la 30 de ani, cea mai sexy jucătoare din circuitul WTA

Camila Giorgi, șocată la Roland Garros. Considerată la ora actuală jucătoarea cea mai sexy din circuit, italianca de 30 de ani a fost protagonista unui moment penibil. Ea a câștigat partida din primul tur jucată împotriva chinezoaicei Shuai Zhang (41 WTA), scor 3-6, 6-2, 6-2. Dar, la conferința de presă de după meci, Camila Giorgi a avut un șoc, plecând după doar câteva zeci de secunde.

Camila Giorgi, șocată la Roland Garros

Camila Giorgi, șocată la Roland Garros. Jucătoarea italiană de 30 de ani, locul 30 WTA, a câștigat primul meci susținut în turneul de Grand Slam. Ea a învins-o pe chinezoaica Shuai Zhang (41 WTA), scor 3-6, 6-2, 6-2. După încheierea partidei a urmat obișnuita conferință de presă.

Camila Giorgi a fost felicitată de moderator pentru victoria din primul tur. „Felicitări, Camila! E prima dată în aproape un an când câștigi o partidă în care ai pierdut primul set. Vorbește despre asta”, a spus moderatorul conferinței de presă.

Camila a mulțumit cu 12 cuvinte rostite în engleză: „Cred că e un lucru foarte bun. Sunt mulțumită. Sunt fericită, cu siguranță”. Au rămas și singurele spuse de sportiva italiană.

Ce a pățit jucătoarea considerată cea mai sexy din circuit

Camila Giorgi a plecat de la conferința de presă, din cauză că jurnaliștii prezenți nu i-au pus nicio întrebare. Tot evenimentul a durat câteva zeci de secunde. Ceea ce a pățit Giorgi seamănă destul de mult cu pățania lui Gică Hagi, din luna aprilie. După meciul câștigat cu 2-0 de Farul contra celor de la FC Argeș, „Regele” s-a enervat teribil când a văzut că ziariștii nu erau prezenți la conferința de presă de după partidă.

„Ce-i asta? Nu se poate, nu se poate! Am venit, bună ziua, mulțumesc, am plecat! Facem caterincă? Atunci e caterincă! Dacă ne facem de râs, ne facem de râs!”, a spus Hagi, care a plecat val-vârtej.

Camila Giorgi este considerată cea mai sexy jucătoare din circuit, la ora actuală. Într-un top făcut de top10about.com, ea ocupă primul loc. Asta, în condițiile în care canadianca Eugenie Bouchard, cea care deținea acest titlu neoficial, s-a retras din activitatea de jucătoare. În aceeași ierarhie, Emma Răducanu ocupă locul 9.

Camila Giorgi a câștigat 3 titluri WTA și a adunat 5 milioane de dolari în toată cariera. Ea și-a obișnuit deja fanii cu pozele provocatoare pe care le postează pe rețelele sociale. Inclusiv înainte de Roland Garros, ea a postat câteva fotografii „fierbinți” cu hashtagul #paris.

Camila Giorgi o înfruntă joi, în turul 2 al competiției de la Paris, pe jucătoarea din Kazakhstan, Yulia Putintseva, locul 37 mondial.

Foto: Instagram/camila_giorgi_official