11 aug. 2024 | 08:58

Cameliei Voinea i s-a făcut rău când a aflat decizia TAS pentru fiica ei. Anunț tulburător: „Nu-mi vine să cred! Nu mai vrem să auzim de gimnastică”

News
Cameliei Voinea i s-a făcut rău când a aflat decizia TAS pentru fiica ei. Anunț tulburător: „Nu-mi vine să cred! Nu mai vrem să auzim de gimnastică”
„Nu-mi vine să cred ce s-a întâmplat.”

Cinci zile de tensiune, nervi, eforturi susținute de toți cei implicați. Cam așa se rezumă în doar câteva cuvinte tot ceea ce s-a întâmplat cu cele 2 gimnaste. Aseară a venit și decizia, dar Cameliei Voinea i s-a făcut rău când a aflat decizia TAS pentru fiica ei, având și un anunț tulburător.

TAS a decis în defavoarea contestației depuse de Sabrina Voinea

În cursul serii de ieri, 10 august, a venit surprinzător și decizia TAS cu privire la contestațiile depuse de cele două gimnaste, Sabrina Voinea și Ana Maria Bărbosu.

Una a fost pozitivă, însemnând că Ana Maria Bărbosu va primi, în cele din urmă, medalia de bronz și urcarea pe locul 3 în clasamentul final.

Cameliei Voinea i s-a facut rau cand a aflat decizia TAS pentru fiica ei. Anunt tulburator Nu-mi vine sa cred! Nu mai vrem sa auzim de gimnastica

Ana Maria Bărbosu primește medalia de bronz

Cea de a doua decizie, din păcate, a fost una negativă. A doua decizie a TAS a respins contestația depusă de Sabrina Voinea, românca rămânând pe poziția a 4-a în clasament și fără medalie la această ediție a JO 2024.

Cel care anunța deciziile judecătorilor era avocatul Sabin Gherdan, acesta spunând că:

„(..) Ana Maria Bărbosu obține medalia de bronz în timp ce Sabrina Maneca Voinea încheie competiția pe locul 4.

Felicitări ambelor noastre gimnaste pentru rezultatul deosebit obținut la Jocurile Olimpice de la Paris!”, a spus avocatul Sabin Gherdan.

Cameliei Voinea i s-a făcut rău când a aflat decizia TAS

Imediat după decizie, cei de la GSP.ro au luat legătura cu mama Sabrinei, Camelia Voinea. Din dialogul cu jurnaliștii ni s-a dat de înțeles că, din păcate, Cameliei Voinea i s-a făcut rău când a aflat decizia TAS:

„Nici nu pot să vorbesc, plâng întruna. Nu-mi vine să cred ce s-a întâmplat.

Mi-a venit rău când am primit vestea. Nici eu, nici Sabri nu mai vrem să auzim de gimnastică.

Nu suntem bine, Sabri s-a închis în cameră și plânge”, a spus Camelia Voinea pentru gsp.ro.

Cameliei Voinea i s-a facut rau cand a aflat decizia TAS pentru fiica ei. Anunt tulburator Nu-mi vine sa cred! Nu mai vrem sa auzim de gimnastica

Ca toți ceilalți implicați , inclusiv Camelia și Sabrina Voinea sperau la o decizie favorabilă, dar rezultatul a fost unul negativ pentru tânăra de doar 17 ani.

Au apărut și alte reacții pe marginea deciziei TAS

Imediat după anunț, au apărut și reacțiile în presa românească pe această temă. Printre ele și cea a Nadiei Comăneci, de altfel un mesaj emoționant după verdictul TAS, îndreptat în special către Sabrina Voinea:

„Aș fi fost fericită să văd trei fete acolo cu trei medalii, pentru că toate au muncit și mai ales în situația în care ne aflăm acum cu protejarea sănătății mintale, cred că este bine să încurajăm și să protejăm acești copii.

Eu îi dau Sabrinei medalia mea de bronz de Montréal. Mă bucur pentru ea și ce să spun, încă citesc și am rămas surprinsă. Sunt foarte bucuroasă pentru România și sunt bucuroasă pentru Ana.

O felicit pe Sabrina pentru că a făcut un exercițiu fenomenal și mă bucur pentru participarea lor, pentru că au făcut istorie.”, a fost mesajul Nadiei.

O nouă controversă în cazul Sabrinei Voinea. Ce aspect important a fost ignorat de toată lumea, Nadia Comăneci l-a depistat

Aspect important a fost ignorat de toată lumea, Nadia Comăneci l-a depistat

Ceea ce a surprins, totuși, în audierile de ieri, este că marea noastră gimnastă Nadia Comăneci, deși a fost cea care a evidențiat eroarea de jurizare a comisiei, a fost evitată de judecătorii TAS.

Cu alte cuvinte, la audierile de ieri, la care au participat cele 2 gimnaste românce, precum și gimnasta americană, antrenoarea ei, și Donatella Sacchi, președinta Comitetului Tehnic Feminin și al Superior Jury, Nadia Comănei nu a mai fost audiată.

Deși avem o decizie pozitivă, seara zilei de 10 august este umbrită de regretul și durerea celeilalte gimnaste, Sabrina Voinea care a rămas în afara podiumului de la JO 2024.

Parteneri
Ce gest impresionant a făcut soțul Ancăi Molnar la trei luni de la moartea soției. Mesajul care a surprins pe toată lumea
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Fosta lui Jador, condamnată la închisoare. S-a dus vremea opulenței și a luxului
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Cutremur în cazul Caracal. A scăpat VIE de Gheorghe Dincă: Am stat 2 luni...
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
ALERTĂ SANITARĂ în ROMÂNIA! PERICOL MAJOR după inundații!
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro