Camelia Şucu și-a dat fostul soț de gol. De ce ar fi divorțat de ea, de fapt

Camelia Şucu și-a dat fostul soț de gol. De ce ar fi divorțat de ea, de fapt
Camelia Șucu, dezvăluiri dureroase despre divorț

Camelia Șucu a vorbit despre căsnicia și divorțul de Dan Șucu. După o viață împreună și o afacere de succes, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate.

Camelia Şucu și-a dat fostul soț de gol

Ea a povestit despre cum s-au cunoscut, spunând că le-a făcut cunoștință o colegă de liceu cu care a rămas prietenă până în ziua de astăzi.

Cei doi s-au întâlnit pe vremea când Camelia Șucu era studentă la Medicină, însă era într-o altă relație atunci.

“Eu eram studentă la Medicină, el era ghid la ONT, ne-am întâlnit la Poiana Braşov. Era ghid pentru un grup de irlandezi, iar eu eram pe atunci împreună cu un instructor de ski, o relaţie de o iarnă, să ne înţelegem totuşi, pe vremea aceea relaţiile nu erau atât de libere ca acum, nu se consumau complet.

Cel mult platonic cu puţin pupat. Continuarea era mult mai târziu.  Atunci ne-a făcut cunoştinţă colega mea de liceu, cu care sunt şi acum foarte bună prietenă”, a povestit ea.

Apoi, s-au întâlnit pentru a doua oară întâmplător, după care a urmat o altă întâlnire la munte, însă nu a existat o „pasiune nebună”, recunoaște Camelia.

Deși a fost cerută în căsătorie la șase luni de când s-au cunoscut, Camelia Șucu spune că a acceptat și nunta a avut loc anul următor.

“Mi-am anunţat şi eu părinţii care tocmai veniseră dintr-o excursie din ţările socialiste. Când au auzit, să cadă de pe scaun, nu prea voiau, mama era speriată ca nu cumva să nu mai învăţ, treceam în anul doi de facultate. Ne-am căsătorit anul următor, pe 1 iunie. Fără să ne cunoaştem, practic, foarte bine”, a spus ea.

Camelia Șucu, detalii dureroase despre divorț

În plus, spune Camelia Șucu, despărțirea s-a întâmplat din cauză că nu au reușit să dezvolte o relație de prietenie. Deși au fost parteneri de afaceri, nu au fost prieteni buni, iar asta a dăunat căsniciei.

„Pentru mine, divorţul a venit ca o rezultantă a faptului că noi nu am fost buni prieteni, am fost foarte buni parteneri de business, dar nu am fost prieteni.

Nu am ştiut să ne împărtăşim problemele unul altuia.. Din păcate, vieţile noastre personale şi profesionale au fost foarte strâns împletite, eram parteneri în 18 firme, iar atunci când Dan s-a hotărât să plece de acasă, mi-a cerut să plec şi din companie.

Nu ştiam nici ce e ăla divorţ, dar să renunţ şi la companie. În acel moment a trebuit să facem o analiză a firmelor şi astfel am descoperit lucruri care m-au făcut să nu mai am încredere în partenerul meu şi nici respect pentru ceea ce a făcut”, a continuat ea, spunând că a simțit că el voia să plece de acasă și să rămână singur în companie cu toate drepturile și beneficiile.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI