Călin Geambașu și-a dat tatăl în judecată. Ce s-a petrecut între cei doi. Acuzații grave

Călin Geambașu și-a dat tatăl în judecată. Ce s-a petrecut între cei doi. Acuzații grave
Călin Geambașu și-a dat tatăl în judecată

Călin Geambașu și-a dat tatăl în judecată. Se pare că artistul nu uită și nu iartă, și a decis să își dea în judecată părintele. De altfel, în trecut, Călin Geambașu a dat-o în judecată și pe fosta sa logodnică, Angelica Cadar, urmând să primească din partea acesteia suma de peste 30.000 de lei, după mai mulți ani de scandaluri și procese.

Călin Geambașu și-a dat tatăl în judecată

Călin Geambașu nu-și mai dorește să treacă cu vederea oamenii sau situațiile de viață care l-au rănit, iar acum se pare că a venit rândul lui Petre Geambașu, tatăl său, să răspundă în fața acuzațiilor fiului său. Astfel, primul termen de judecată dintre Călin Geambașu și părintele său a avut loc recent, dar procesul s-a amânat pentru data de 14 septembrie.

Scandalul dintre cei doi a început însă în urmă cu mai mulți ani, iar Călin Geambașu vorbea public despre faptul că a avut o copilărie grea și că tatăl său, compozitorul Petre Geambașu, găsea tot timpul modalități bizare de a-l pedepsi: îi arunca jucăriile dacă nu era cuminte sau îl punea să mănânce de pe capacul de la WC.

Ce a declarat, la rândul său, Petre Geambașu

Petre Geambașu a contracarat, la rândul său, cu o afirmație gravă, susținând că fiul său a dorit să-și incendieze mama, dar nu a dat detalii suplimentare despre asta.

„Anul trecut a fost totul normal, au fost la piscină, au venit la noi în vizită… am ieșit împreună, la noi acasă. Treaba s-a stricat atunci când vine vorba de datorii, ne-a dat afară din casă, eram cu copilul. El vine cu aceste acuzații terifiante, apocaliptice, tot el pune în mod acuzator filmarea, dar fără să nu fie niciun incendiu acolo”, spunea Călin Geambașu, în emisiunea lui Dan Capatos.

Despre procesul intentat tatălui, Călin Geambașu a relatat pentru Click.ro:

„Acțiunea împotriva alegațiilor și denigrărilor „la acoperire” ale lui „Nero” e o acțiune a mea de apărare deschisă de acum jumătate de an, acțiune ce vizează mai multe fapte, ocazie cu care se va demonstra prin expertiză avizată și impostura din ultimele decenii ale „maestrului scamator”.

La ce ne ajută să ne închinăm la Regi Falși în timp ce adevărații oameni corecți muncesc cu seriozitate și fac sacrificii reale în domeniile lor de activitate?

După cum bine se poate observa, nu am făcut nimic public, din respect pentru actul Justiției. Și nici nu voi continua în afara acestui răspuns. În urma apariției veștii în presă, voi oferi un răspuns scurt, apoi vă rog să lăsați actul Justiției să se desfășoare fără presiune„.

Amintim că în trecut Călin Geambașu s-a judecat și cu fosta logodnică, mama copilului său. Judecătorii i-au dat câștig de cauză artistului, iar conform ultimelor informații, artistul a executat-o silit, ca să își recupereze datoria.

Astfel că Angelica Cadar trebuie să achite cât mai repede suma totală de 35.000 de lei, iar decizia Tribunalului este una definitivă și fără posibilitatea de a face recurs.