Călin Geambașu, atac nou la adresa tatălui său. De furie, i-a dezvăluit cel mai rușinos secret

Călin Geambașu, atac nou la adresa tatălui său. De furie, i-a dezvăluit cel mai rușinos secret
Război între Călin și Petre Geambașu! Ce a putut să spună solistul despre tatăl său

Călin Geambașu a ieșit la atac! Mulți români credeau că solistul și tatăl lui s-au împăcat, dar adevărul este altul! Acesta s-a decis să spună tot adevărul și să dezvăluie cel mai mare defect pe care îl are părintele său.

Călin Geambașu, situație fără precedent! Cum și-a atacat tatăl

Călin Geambașu nu a mai ținut cont de nimic și le-a dezvăluit fanilor că este extrem de supărat pe părinții săi. Într-un nou mesaj pe Facebook, acesta a susținut că fiul său, Davin, a reușit să obțină o bursă de merit, dar fără ajutorul bunicilor săi.

„Tocmai ce am fost la Școală să-i iau lui DaviN bursa de merit. Bravo, Iubiroiu’ lu’ Tat! Deși, a trecut prin ani grei, DaviN și-a văzut în continuare de tot ce înseamnă studiu, prieteni și copilărie.

Îl sprijin zi de zi cu tot ce are nevoie pentru a crește ca un om bun, drept, fericit și performant.

În ultimul an și Angi San a contribuit la meritele și binele lui DaviN: l-a ajutat la teme, nu ne-a mai atacat inutil și și-a mai remediat comportamentul înspre responsabilitate. Mercimesc, Angi San!

Desigur că au și bunicii lui un „merit”: acela că nu s-au băgat și în educația copilului.

Ce să învețe DaviN de la CO2, o subingineră comunistă care doar mima munca, adică o nulitate? În afară de mahala, nu știe nimic altceva. Vorbesc serios și cu regret.”, a transmis artistul.

Călin Geambașu: ‘A preferat tot șprițul, nu calitatea de bunic’

De asemenea, Călin Geambașu a mărturisit că tatăl său, cunoscutul Petre Geambașu, nu este un bunic implicat. Artistul s-a enervat la culme și a explicat că acesta preferă să consume alcool în loc de a sta cu nepotul lui, Davin.

În timp ce Călin Geambașu a spus care este cel mai mare defect al tatălui său, acesta le-a dezvăluit fanilor din mediul online și că Davin, fiul său, ține o poză cu bunicul lui chiar lângă patul în care doarme.

„Ce-i drept, Taty NERO ar fi putut să-l învețe câte ceva pe DaviN, dar a preferat tot șprițul, nu calitatea de bunic. Păcatul lui. Șpriț a băut toată viața; doar bunic nu a mai fost… A pierdut multe lucruri superbe.

Cu toate astea, DaviN îl iubește, are poză cu el lângă capul patului și îl așteptăm să fie și el bun și corect. Mulțumim cadrelor didactice care au făcut eforturi mari pentru adaptarea la noile condiții de învățământ și felicitări și celorlalți copii și părinți!

Bursa de merit cea mai importantă este zâmbetul zilnic al copiilor noștri.”, a mai scris acesta, pe Facebook.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI