Veste mare în familia Geambașu, după ani întregi de scandal. Au făcut anunțul

Veste mare în familia Geambașu, după ani întregi de scandal. Au făcut anunțul
Veste mare în familia Geambașu, după ani întregi de scandal. Au făcut anunțul

Necazurile chiar apropie oamenii. Călin și Petre Geambașu au dat marea veste, după ani întregi de scandaluri. De împăcare se bucură cel mai mult Davin, nepotul muzicianului.

Familia Geambașu, din nou împreună după ani întregi de scandal

În familia Geambașu nu a mai fost liniște de multă vreme. Călin și-a acuzat tatăl ani la rând că l-a umilit pe când era copil și nu s-ar fi purtat prea frumos nici de când artistul a devenit tată. Deși aștepta ca părintele său să îndrepte lucrurile, Petre Geambașu nu a făcut nimic pentru a detensiona situația, ci dimpotrivă, a susținut tânărul muzician.

El crede că tatăl său este influențat de mama sa biologică, cu care el refuză să vorbească. Vremea în care se războiau a apus. Drept dovadă stau o fotografie și un mesaj postate de Călin pe Facebook. Cei doi au ajuns la sentimente mai bune de dragul celui mic, al nepotului Davin (11 ani), pe care acum Petre îl vizitează periodic.

”O zi cum demult ne-am dorit să fie! 3 Generații Geambașu din nou împreună. Astăzi, tatăl meu a fost un bunic perfect. Toată ziua. Înainte să ne viziteze și să jucăm tenis, mai devreme l-a chemat pe DaviN acasă la ei unde s-au uitat pe albume foto de familie, au cules cireșe și s-au jucat cu câinii. O zi ca de început de vacanță”, a scris Călin Geambașu pe Facebook, în dreptul unei imagini care a adunat toate cele trei generații, bunicul, fiul și nepotul.

Mama sa este încă absentă din fotografiile de familie

Premisa ”timpul acoperă rănile” nu a funcționat și în privința mamei sale, Cristina Geambașu. Nu de mult, Călin și-a exprimat cu multă siguranță un gând. Întrebat de un fan dacă cea care l-a purtat în pântece își varsă frustrarea pentru faptul că a fost înșelată de senior cu Doina Spătaru, după cum susține tânărul muzician, acesta a răspuns succint, dar tranșant: „Da. Doar când era el plecat. CO2 e mamă surogat. Mama adevărată a fost bunica mea”.

De altfel, acesta o numește pe Cristina Geambașu ”CO2” sau ”mamă surogat” dintr-un acces de furie, toate părțile implicate în scandal cunoscând faptul că descrierea este una metaforică.