Ce a făcut Lidia Buble din prea multă dragoste pentru iubitul cubanez. Asta e dovada FOTO

Ce a făcut Lidia Buble din prea multă dragoste pentru iubitul cubanez. Asta e dovada FOTO
Ce a facut Lidia Buble din prea multa dragoste pentru iubitul cubanez. Asta e dovada FOTO

Lidia Buble iubește din nou! Celebra cântăreață s-a aruncat în brațele unui actor cubanez faimos, cu care se afișează pe rețelele de socializare. Recent, blondina a făcut un gest cu totul neașteptat, din prea multă dragoste pentru partenerul ei. Cum a apărut vedeta în mediul online? S-a văzut perfect!

Lidia Buble este îndrăgostită lulea de Harlys Becerra

Între Lidia Buble și cubanezul Harlys Becerra s-a înfiripat o poveste frumoasă de dragoste, ca-n telenovelele mexicane. Nu pot trăi unul fără celălalt și își declară iubirea pe internet. Mai mult, tânăra l-a prezentat deja părinților ei de la Deva, semn că relația lor este destul de serioasă.

Este pasiune maximă între frumoasa Lidia Buble și actorul cubanezul Harlys Becerra. Artista iubește ca o adolescentină și pare că-i place acest sentiment de fluturi în stomac. Cei doi îndrăgostiți își fac declarații de dragoste în văzul lumii, au petrecut o vacanță de vis în România, Lidia fiindu-i ghid turistic iubitului ei. În plus, solista a lăsat la vedere în pozele din social media un simbol al iubirii dintre ei.

Relația celor doi este destul de serioasă

Iubitul Lidiei Buble a venit pentru prima dată în România, unde a fost primit ca la carte. Partenera lui l-a dus să viziteze mai multe obiective turistice prin țară. Cei doi au fost la castelul Dracula, Cetatea Devei și restaurantele cu bucate tradițiinale. Actorul cubanez a fost fascinat de ciorba de fasole în pâine și de țuică.

Harlys Becerra (37 de ani) nu a ezitat să le arate și fanilor săi de pe Instagram locurile natale ale iubitei sale. El a relatat că prima atestare a orașului Deva este din anul 1269 și, în glumă, le-a spus că se așteaptă să descopere dragoni în cetate și poate niște cranii ale foștilor prizonieri.

Gest suprem din prea multă dragoste pentru iubitul cubanez

Din dragoste pentru cubanez, cântăreața noastră și-a tatuat un simbol al iubirii dintre ei, și anume datele lor de naștere: 911. Fanii și-au dat seama de semnificația acestui desen, lăsat la vedere de Lidia Buble, pentru a le demonstra tuturor cât este de fericită (Vezi FOTO în GALERIE).

Lidia Buble nu-și mai încape în piele de fericire. Tânăra îndrăgostită nu se ferește să arate cât de mult îl iubește pe Harlys. Dar nici bărbatul nu este deloc zgârcit cu declarațiile de dragoste.

„Sunt atât de fericit că te am în viața mea, frumoasa mea prințesă”, i-a scris Harlys Becerra, în engleză, în dreptul imaginilor de la Cetatea Devei.

Imaginea care spune tot

Într-o altă fotografie, Lidia Buble apare în costum de baie și în dreptul sânului se pot vedea trei cifre: 911. Nu face trimitire la numărul american de urgență, ci de data ei de naștere, 9 (n.r. 9 iunie), și a lui Harlys (n.r. 11 iunie), amândoi fiind în zodia Gemeni. Fanii cântăreței s-au prins imediat și le-au urat numai de bine.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI