Cadoul pe care Regina Elisabeta l-a făcut strănepotului. Meghan Markle l-a cerut insistent

Cadoul pe care Regina Elisabeta l-a făcut strănepotului. Meghan Markle l-a cerut insistent
Ce a primit micuțul Archie din partea Reginei Elisabeta

Regina Elisabeta are grijă ca micuțul Archie, fiul pe care îl au împreună Meghan Markle și Prințul Harry, să aibă parte de ce își dorește. Suverana s-a asigurat că strănepotul ei se bucură de un cadou perfect pentru vârsta lui. Ba chiar, Ducesa de Sussex i-a dat instrucțiuni clare!

Ce a primit micuțul Archie de la Regina Elisabeta

Sărbătorile sunt luate în serios în Familia Regală Britanică. Meghan Markle și Prințul Harry au renunțat la îndatoririle regale și s-au mutat în America, alături de copiii lor, Archie și Lilibet, însă rudele lor nu uită să le trimită cadouri micuților. Suverana i-a dăruit strănepotului său un lucru practic.

Regina Elisabeta este cunoscută pentru faptul că adoră cadourile făcute din suflet. Aceasta a păstrat legătura cu nepotul său, chiar dacă el s-a decis să plece din Marea Britanie. Suverana și-a dorit ca micuțul Archie să se bucure de un dar din partea ei, așa că i-a cerut părerea Ducesei de Sussex.

Ce dorință a avut Meghan Markle. Are legătură cu fiul său

Mai exact, totul s-a întâmplat anul trecut, așa că rămâne de văzut ce o să trimită Regina Elisabeta în acest an pentru strănepoții săi, Lilibet și Archie. Meghan Markle i-a explicat Suveranei că micuțul își dorește un aparat de făcut gofre, așa că bunica Prințului Harry nu a stat prea mult pe gânduri.

Regina Elisabeta a comandat un astfel de aparat, care a fost trimis, ulterior, în America. Meghan Markle folosește cadoul primit din partea Suveranei în fiecare dimineață, iar micuțul Archie se bucură enorm de bucatele pregătite de mămica lui.

„Bunica ne tot întreba ce-și dorește Archie de Crăciun, iar Meghan i-a spus că vrea un aparat de făcut gofre.

Așa că ne-a trimis un aparat de făcut gofre, pe care Meg îl folosește în fiecare dimineață. Pur și simplu îl iubește. Și eu ador gofrele la micul dejun, cu puțin iaurt și dulceață..”, a spus Prințul Harry, potrivit The Mirror.

Regina Elisabeta, adepta cadourilor neobișnuite

Mulți poate se gândesc că Regina Elisabeta preferă cadourile scumpe, dar nu este deloc adevărat! Suverana a fost impresionată de Kate Middleton, când aceasta a petrecut prima oară Crăciunul la Sandringham. Pe atunci, ea nu era căsătorită cu Prințul William.

Ducesa de Cambridge a decis să îi gătească Reginei Elisabeta, așa că Suverana a apreciat enorm gestul.

„Îmi amintesc când am fost la Sandringham, pentru prima dată, de Crăciun. Și eram îngrijorată că nu știam ce să-i ofer Reginei drept cadou de Crăciun.

Mă gândeam: „Doamne, ce să-i dau?”. M-am gândit la ce le-aș da bunicilor mei. Și mi-am zis: „O să-i gătesc ceva”.

Ceea ce, să recunoaștem, ar fi putut ieși îngrozitor de prost. Dar am decis să fac rețeta de chutney a bunicii mele.

Am fost ușor îngrijorată după ce i-am dăruit borcanul cu sos, dar am observat a doua zi că era pe masă.”, a mărturisit Kate Middleton.