Nicușor Stanciu a dat lovitura! Vești proaste pentru Ianis Hagi, fanii vor fi dezamăgiți

Nicușor Stanciu a dat lovitura! Vești proaste pentru Ianis Hagi, fanii vor fi dezamăgiți
Nicușor Stanciu: ”Nu pot spune că sunt mulțumit de rezultat”

Aseară, în cadrul optimilor de finală Europa League, s-au întâlnit echipele a doi jucători români pe val în acest moment. Ianis Hagi l-a întâlnit pe teren pe Nicușor Stanciu, în meciul Slavia Praga vs. Glasgow Rangers. Meciul s-a jucat la ora 22:00, ora României, gazdele turului fiind cei de la Slavia.

Nicușor Stanciu față-n-față cu Ianis Hagi

Meciul din optimile de finală Europa League dintre Slavia Praga și Glasgow Rangers a fost unul din cele mai așteptate meciuri de fanii fotbalului din România. În cele două echipe joacă în acest moment cei mai bine cotați fotbaliști români ai momentului.

Pe de-o parte Nicușor Stanciu la Slavia Praga, de cealaltă parte, Ianis Hagi la Glasgow Rangers. Plecată cu prima șansă, Glasgow, care venea după un șir spectaculos de victorii, a început meciul cu tânărul Ianis pe banca de rezerve.

Nicușor Stanciu a fost integralist în acest meci, de altfel a și înscris unul din cele două goluri din acest meci. Ca și Ianis Hagi, Nicușor Stanciu traversează una din cele mai bune perioade de când se află la Slavia Praga.

Presa britanică a analizat meciul de aseară. Au titrat, la finalul meciului,  cu litere mari numele lui Nicușor Stanciu, declarându-l ”Eroul celor de la Slavia Praga”. La finalul meciului, Nicușor Stanciu speră că golul marcat în meciul cu Rangers, o va ajuta pe Slavia Praga în returul de pe Ibrox săptămâna viitoare. Românul a marcat un gol uimitor pentru a pune Praga în avantaj joi seară.

”Nu pot spune că sunt mulțumit de rezultat”

Echipa lui Steven Gerrard a încheiat seara mai mulțumit de scor, după pasa de gol semnată de Ianis Hagi. Meciul s-a terminat la egalitate, 1-1, Rangers plecând cu avantajul golului din deplasarea, în returul de săptămâna viitoare.

Golul marcat de Filip Helander, din pasa lui Ianis Hagi, și o salvare a portarului Allan McGregor s-ar putea dovedi esențiale, deoarece Rangers caută să-și asigure un loc în sferturile de finală în Europa League.

În acest meci, Nicușor Stanciu a fost mai bun decât mai tânărul său coleg, Ianis Hagi, care a avut doar un asist în acest meci. Presa scoțiană i-a lăudat performanța lui Stanciu din meciul tur, de la Praga, iar la final, jucătorul român declara la conferința de presă:

” Mă bucură obiectivul, dar dacă aș putea alege, aș alege jocul pentru a termina într-o remiză fără goluri. Nu pot spune că sunt mulțumit de rezultat. Un egal 1-1 acasă nu este suficient în opinia mea.

Dar vom reveni în manșa secundă și trebuie să marcăm acolo. Știam că voi trage. Și imediat ce am lovit mingea, am știut că va avea o traiectorie bună.”, declara Nicușor Stanciu după meci.