Cadetul Anului în Anglia e o româncă. Cine este Andreea Vlădeanu

Cadetul Anului în Anglia e o româncă. Cine este Andreea Vlădeanu
Cine este Andreea Vlădeanu Foto: Facebook, Metropolitan Police Service

Andreea Vlădeanu a fost desemnată de Poliția Metropolitană din Londra ”cadetul anului”.  Tânăra româncă a primit acest titlu în semn de recunoaștere a devotamentului față de combaterea violenței în rândul tinerilor.

Cine este Andreea Vlădeanu, cadetul anului în Anglia

Tânăra româncă, Andreea Vlădeanu în vârstă de 18 ani, a câștigat distincția de cadet al anului din partea Poliției Metropolitane din Londra, potrivit unei postări pe pagina de Facebook a instituției. Andreea e cadet voluntar de 3 ani și este în Anglia doar de 5 ani de zile.

Ceremonia de premiere a Andreei a avut loc în cadrul Galei anuale de excelenţă a lucrătorilor Poliției Metropolitane londoneze. Tânăra româncă este la a doua distincție importantă ca voluntar cadet, după ce în urmă cu 2 ani a câștigat premiul Jack Petchey.

”Andreea și-a adus o contribuție remarcabilă pentru echipa sa de cadeți din Newham, arătându-și dedicarea pentru combaterea violenței în rândul tinerilor”, scrie Poliția Metropolitană din Londra.

Când a ajuns în Marea Britanie nu știa engleza

Când a ajuns din România în Anglia, Andreea nu știa limba engleză. Tânăra s-a alăturat cadeților și s-a oferit rapid voluntar la fiecare eveniment, pentru a-și îmbunătăți engleza și a înțelege cultura Londrei.

La doar cinci săptămâni de la înscrierea în rândul cadeților, Andreea Vlădeanu a câștigat prima distincție, fiind cea mai bună la proba teoretică și cea mai implicată în activitățile de voluntariat.

Este un exemplu pentru tinerii din Londra

Andreea Vlădeanu s-a născut la Rădăuți, în județul Suceava. Tânăra româncă a ajuns în Marea Britanie în anul 2015, iar acum după doar 5 ani de zile este dată ca exemplu tinerilor din Londra.

Acum Andreea este șef-cadet adjunct și are în subordine o echipă de 40 de cadeți. Românca e un model pentru mulți tineri din jurul ei, mai ales că e și studentă la o universitate prestigioasă din capitala Marii Britanii.

Anunț rușinos pentru românii din Anglia

Cunoscutul lanț de magazine Tesco din Marea Britanie au postat un anunț rușinos în limba română, printre rafturile sale. În urma acestui fapt, mulți dintre românii care locuiesc și muncesc în Anglia au fost foarte revoltați.

”Avertisment pentru hoții din magazine. Hoții din magazine prinși vor fi urmăriți penal. Ofițeri de poliție îmbrăcați în civil acționează în această zonă”, se arată pe afișul care i-a revoltat pe românii cinstiți din capitala Marii Britanii.

Pe de altă parte, hoții români încă acționează în Anglia. Chiar în această vară, polițiștii englezi au arestat trei români care se ocupau cu spargerile de case.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI