Cabral a spus adevărul despre relația de 14 ani cu Andreea Ibacka: ”Timp nu mai e”

Cabral a spus adevărul despre relația de 14 ani cu Andreea Ibacka: ”Timp nu mai e”
Cabral, despre relația cu Andreea. Cum a reușit să o cucerească pe soția sa? 

Cabral vine cu detalii picante despre relația de 14 ani cu Andreea. Cum s-au remarcat cei doi soți și cum a reușit cunoscutul prezentator de televiziune să o cucerească pe iubita actriță?

Cabral, despre relația cu Andreea. Cum a reușit să o cucerească pe soția sa?

Viața lor arată ca un scenariu de film romantic. Ambii faimoși, cu cariere impresionante, o relație de poveste și un copil extraordinar care a venit la timpul potrivit. Cabral își amintește cu nostalgie de momentele în care încerca să-i intre în grații celei pe care avea mai târziu să o conducă la altar. Cei doi formează azi unul din cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc și se pot mândri cu faptul că sunt un model de decență, liniște și modestie pentru cei de acasă.

Au o poveste de iubire de 14 ani, sunt căsătoriți și au o fetiță minunată, iar tocmai în acest clipe de împlinire moderatorul își amintește că nu i-a fost deloc ușor să ajungă aici. În stilul său caracteristic, Cabral a dat din casă cele mai haioase răspunsuri la cele mai frecvente întrebări puse de fani de-a lungul timpului. Deși ca smulsă din romane, dragostea lor nu a fost una la prima vedere, mărturisește vedeta.

Cabral și Andreea Ibacka în ziua nunții
Cabral și Andreea Ibacka în ziua nunții

„Acritura nu voia”

„Dragoste. La prima vedere. Clar. După șase luni de vedere, că acritura nu voia să iasă în oraș cu mine. Până la urmă, a ieșit la o cafea. Și șarmul meu incredibil, prezența mea enigmatică, tenul meu luminos… toate acestea au făcut-o să nu-și mai dorească să plece. 14 ani. Sau cam așa ceva….A, dar nu au fost probleme acolo. Și-au făcut cruce cu limba și au sperat că știe ea ce face. Acum, că sunt preferatul socrului și că nici soacra nu m-ar ucide în somn… se pare că a știut colega de rate ce să aleagă…”
Cabral Ibacka (Sursa: viva.ro)