Cabral s-a lansat cu un proiect muzical. Prezentatorul PRO TV recurge la reconversie profesională?

Cabral s-a lansat cu un proiect muzical. Prezentatorul PRO TV recurge la reconversie profesională?
Cabral s-a lansat cu un proiect muzical

Cabral s-a apucat de…muzică! Iubitul prezentator vrea să le bifeze pe toate, astfel că după actorie și prezența ca moderator al unei emisiuni de cântat și nu numai, a lansat un proiect muzical. Cum se numește și cine îi este alături vedetei în noua experiență?

Cabral a lansat un proiect muzical

Cabral a început să ia cu asalt festivalurile din România, încântat extrem de tare de ce se petrece pe marile scene, a lansat la Awake Festival proiectul muzical la care lucrează de mai bine de doi ani. Acesta se numește The HollyGood Gand și este format din trei DJ, printre care unul și MC, ce abordează un stil mix în care starea publicului este primordială.

„Proiectul The HollyGood Gang include trei Dj, dintre care unul (eu) e şi MC. Lucrăm de doi ani la proiectul ăsta, am trecut prin multe faze cu el, am ajuns astăzi la forma asta, o formulă care la Festivalul Awake a rupt. Punem un amestec de piese vechi, unele originale şi altele remixate, la care adăugăm beat-uri şi piese noi. Suntem adepţii Open Format, un stil de mix în care cel mai mult contează starea şi distracţia publicului şi nu demonstrarea unor abilităţi nemaivăzute de Dj.”
Caral Ibacka

Cabral Ibacka a lansat un proiect muzical
Cabral Ibacka a lansat un proiect muzical

„Se râde mult, se cântă și mai mult”

Se pare că show-ul pe care l-a moderat alături de Loredana Groza l-a adus mai aproape de o pasiune veche de a sa, muzica. „Cântă acum cu mine” a fost emisiunea care, din păcate, a rezistat un singur sezon. Cu toate astea, a fost la bătaie cu Asia Express și Exatlon. Cabral Ibacka s-a bucurat la maximum de rolul pe care l-a avut și de vocile superbe pe care le-a auzit în cadrul emisiunii.

„Cântă acum cu mine e un show surprinzător, vesel. Se râde mult, se cântă și mai mult. În emisiune sunt 100 de specialiști din zona muzicală, oameni care știu să cântărească un act artistic din multiple puncte de vedere. Ideea e că nu ne bazăm pe un juriu din 3, 4 sau 5 jurați… Aici avem 100! 100 de păreri, 100 de așteptări, 100 de idei. Sunt greu de mulțumit, greu de convins, dar și dacă reușești, cei 50.000 de euro sunt ai tăi!”
Cabral