Cabral, anunț după 8 ani de relație cu Andreea Ibacka. Ce mesaj a transmis vedeta PRO TV

Cabral, anunț după 8 ani de relație cu Andreea Ibacka. Ce mesaj a transmis vedeta PRO TV

Cabral i-a făcut soției sale un fel de declarație de dragoste atipică, cu ocazia celebrării a opt ani de căsnicie. Prezentatorul i-a transmis un mesaj interesant, din care aflăm că viața lor de cuplu nu este deloc perfectă, așa cum ar crede mulți.

Cabral a scris pe blogul său câteva rânduri despre relația pe care o are de 12 ani cu cea mai importantă femeie din viața lui, Andreea Ibacka. Critic, dar plăcut, în stilul său caracteristic, prezentatorul își asumă rolul de „lider” al relației și se mândrește că a reușit să facă  din Andreea „femeie serioasă”. În glumă, evident.

„Ieri (4 mai, n.r.) s-au făcut 8 ani de când am făcut femeie serioasă din ea. Ani perfecți? Departe de așa ceva. Fiecare cu greșelile lui. Plus rateurile comune… împreună. Au încercat mai mulți „să ne vândă” drept cuplul perfect. Am râs. Departe de așa ceva. Nici nu ne-am propus… și oricum nu reușeam. S-au făcut opt ani. Mă rog, 12 împreună… dar 8 de când m-am înduplecat și i-am dat numele meu. Îți zic… mare onoare!”

Ce sfat dă Cabral tinerelor cupluri? Niciunul…și totuși…

Cabral, anunț după 8 ani de relație cu Andreea Ibacka. Ce mesaj a transmis vedeta PRO TV

Mulți privesc relația lor ca pe un model de urmat, așa că tinerele cupluri ar aștepta unele sfaturi, ca de la niște oameni atât de diferiți, care se înțeleg atât de bine. S-ar putea să fiți dezamăgiți, dar Cabral n-are niciun sfat pentru voi:

„Acum era momentul în care să încep cu sfaturi și pilde. Să explic ce e de făcut și cum trebuie făcut, astfel și alții să se bucure de… dar nu. Doamne, apără și păzește, că încă nu m-am dilit de tot la cap. Sfaturi n-am. Nici pilde. Doar povești. Unele de râs, altele… cu mai puțin râs. Dar m-am apucat să scriu textul ăsta pentru ea, pentru noi. Pentru că, în felul meu, o iubesc tare pe creștina asta. În felul meu ciudat, imperfect, cu greșeli și rateuri… o iubesc tare mult. Nici nu prea înțeleg de ce, că-i acră și ciufută, încăpățânată și avântată, prea harnică și mult prea ambițioasă… dar asta e, m-am pricopsit cu ea. Opt ani. Câți vor mai urma? Nu știu. Rămâne să vedem.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI