07 oct. 2021 | 16:38

Ce nume inedit vrea să-i pună Cabral fiului său nou-născut. „Se poartă negocieri acum!”

Monden
Ce nume inedit vrea să-i pună Cabral fiului său nou-născut. „Se poartă negocieri acum!”
Ce nume vrea sa-i puna Cabral fiului sau nou-nascut

Cabral și Andreea Ibacka se bucură de cele mai frumoase momente din viața lor. Frumoasa actriță a născut un băiețel de nota 10 acum 2 zile, iar Cabral i-a mărturisit colegului său de trust Cătălin Măruță la ce nume s-ar fi gândit să-i pună fiului său.

Cabral, despre numele amuzant pe care i l-ar pune fiului său

Milioane de români îl apreciază pentru carisma, șarmul și simțul său dezvoltat al umorului. Cabral Ibacka este în culmea fericirii de câteva zile de când soția lui Andreea a născut primul băiețel al cuplului.

Deși încă nu au decis numele bebelușului lor, Cabral și Andreea Ibacka nu sunt niciodată în pană de idei. Într-o conferință video în direct la emisiunea La Măruță de pe PRO TV, Cabral i-a mărturisit soțului Andrei o propunere amuzantă de a-l numi pe fiul său nou-născut.

Binențeles, totul a fost spus în spirit de glumă, în dulcele stil clasic al lui Cabral. Mai mult de atât, Cabral a declarat că el se aștepta ca cel de-al treilea copil al său să fie tot fetiță, fiind obișnuit să crească fete.

„A primit nota 10 la nastere, are 53 de cm, dar aproape a cazut asa, ca Nadia Comaneci la gimnastica. Eu cred ca noi stim deja. De cand devii tata pentru prima oara se schimba foarte multe lucruri.

Eu eram sigur ca o sa facem tot fata, m-am obisnuit sa avem fete, si imi si doream sa fie fata, stiam cum e dinamica, stiam cum se comunica…e bine. A venit gagiul asta in viata noastra, e sanatos, pare somnoros.

Despre nume, momentan se poarta negocieri. Avem un nume ales de 3 ani, de cand s-a nascut Namiko. Eu insist foarte mult pentru numele Ragnar. Andreea e bine, e chiar mai bine decat la prima nastere. Suntem recunoscatori si fericiti ca totul a decurs lin si sarcina a fost fara probleme.

„Dacă noi bărbații nășteam, ne aruncam sub autobuz!”

Fericit și emoționat, Cabral le-a mulțumit tuturor celor care i-au transmis un mesaj de felicitări și gânduri bune în această perioadă importantă din viața lui și a soției sale. De asemenea, vedeta de la PRO TV și-a exprimat admirația față de femei și miracolul nașterii.

„Iti spun ceva. Daca noi barbatii eram femei si trebuia sa nastem cred ca ne aruncam sub niste autobuze, pe cuvantul meu. prin cate trece o femeie in sarcina…noi barbatii am plange….

Aia mica e fericita, asteapta sa ii vina necazul acasa. Facem in asa fel incat sa fie gelozia cat mai mica. Se trezeste cu concurenta si nu e bine.

Vreau sa multumesc tuturor celor care au gasit 5 secunde sa ne trimita un mesaj, o urare, un gand bun. Am strans 25 de mii de vorbe bune, nu cred ca le merit, dar multumesc.”, a declarat Cabral în cadrul emisiunii La Măruță.

Parteneri
Ce putere are Acatistul Sfintei Cuvioase Parascheva. Poveștile oamenilor cărora li s-a schimbat viața după ce au fost în pelerinaj la Iași
Redactia.ro
O femeie și-a găsit fiica la 44 de ani după ce a fost răpită din fața casei. Ce se întâmplase de fapt cu ea: „Am trăit o viață falsă”
Click.ro
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Wow, ce rochie! Românca Romina Gingașu, soția miliardarului Piero Ferrari, apariție de senzație într-o ținută Dolce & Gabbana / FOTO
Unica.ro
Andreea Marin, apariție ravisantă la Chișinău. Ce ținută a purtat prezentatoarea
EVZ.ro
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews
Obligatoriu pentru șoferii cu mașini mai vechi. Ce trebuie să înlocuiască proprietarii
Capital.ro
Imagini fabuloase din casa Andreei Raicu! Vedeta locuiește doar cu Honey și a investit o avere în vila de lux. Terasa, mare cât un teren de baschet, e amenajată ca în Bali
Avantaje
ESTE VESTEA ZILEI! Românii primesc pensie ȘI MAI MARE
Mediaflux
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Mesaje de Sf. Cuvioasa Parascheva. Cele mai frumoase urări pentru sărbătoriți și nu numai pe 14 octombrie 2024
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro