Cabral, mesaj pentru colegii din PRO TV. ”Mi se pare incredibil ce fac oamenii ăștia!”

Cabral, mesaj pentru colegii din PRO TV. ”Mi se pare incredibil ce fac oamenii ăștia!”
Vedeta si-a aratat aprecierea fata de echipa emisiunii Romania, te iubesc

Cabral este unul dintre cei mai longevivi oameni de televiziune din România. Prezentatorul a reușit să se facă iubit datorită umorului și a carismei sale.

Mesajul lui Cabral pentru colegii de la Pro Tv

Cabral este una dintre figurile emblematice ale Pro Tv. El a prezentat, de-a lungul timpului, mai multe emisiuni de umor și lifestyle, ajungând foarte cunoscut.

Acum, el a vorbit despre colegii lui de la Pro Tv, pe care i-a lăudat și despre care spune că fac o treabă grozavă.

Este vorba despre echipa de la România, te iubesc. O echipă de jurnaliști din care face parte și Alex Dima. Emisiunea este recunoscută pentru formatul său interesant și pentru neregulile pe care le aduce în atenția publicului.

Reportajele echipei România, te iubesc sunt extrem de apreciate și tratează subiecte delicate, precum furtul ilegal de lemne din pădurile României sau neregulile din sistemul românesc.

”Mi se pare incredibil ce fac colegii mei de la ROMANIA, TE IUBESC!.

Nu pentru că-mi sunt prieteni vorbesc acum de ei.

Nici măcar pentru că-mi sunt colegi. Dar mi se pare incredibil cum reușesc ei să creeeze, prin tenacitate, prin repetitivitatea unor întrebări incomode, cu curaj și cu hotărârea aia nestrămutată în a descoperi adevărul… cum reușesc să creeze în mințile noastre imaginea perfectă a universului în care trăim.

Universul numit România. Guys, hat off!”, a scris Cabral pe pagina lui de Facebook.

Ce spune prezentatorul despre jurnaliștii Recorder

Prezentatorul și-a arătat aprecierea pentru colegii lui care muncesc enorm pentru a realiza reportaje. Cabral spune că jurnaliștii au o un curaj și o hotărâre incredibile prin care reușesc să afle adevăruri aflate bine îngropate.

Unul dintre internauți i-a adus aminte lui Cabral că mai există și alți jurnaliști demni de același respect și admirație.

„Recorder e forta!”, i-a scris cineva lui Cabral. Prezentatorul a răspuns promp, spunând „buni și ei”.

„O emisiune pe care o urmărim cu durere în suflet. Rar cand e de bine…dar raul trebuie asumat de noi toți…si cred ca sunt tot mai puțini cei care o fac. Din pacate si cei plecați isi pierd speranța…si se rezumă a vedea si a nu mai acționa…/

Cea mai bună echipă de jurnaliști. Îi ador și-i stimez pe toți pentru profesionalismul și calitatea cu care realizează emisiunea. Jos pălăria! / Din nefericire totul rămâne la stadiul de reportaje. În ciuda faptului că se descoperă tot felul de situații în afara legii nimeni nu se autosesizează”, sunt câteva dintre comentariile la postarea făcută de Cabral.