Mesajul pe care l-au primit azi milioane de români. Povestea MagiCamp, duminică, la România, Te Iubesc

În această duminică, milioane de români au primit un mesaj cât se poate de special, din partea echipei România, te iubesc. Este vorba despre ediția care va fi difuzată pe PRO TV, de la 18:00, și-n care va fi prezentată povestea MagiCamp, un loc plin de magie, în care copiii cu probleme foarte grave uită, preț de câteva clipe, de necazurile de care suferă.

Mesajul pe care l-au primit azi milioane de români

Românii pot urmări povestea copiilor care ajung la MagiCamp, în emisiunea de pe PRO TV

Astăzi, milioane de români au primit un mesaj foarte special, prin care erau anunțați că pot urmări, în ediția curentă, magia la care au contribuit și modul prin care i-au ajutat pe copiii cu grave probleme oncologice, începând cu ora 18:00. Duminică seară, la emisiunea de pe PRO TV, telespectatorii vor pătrunde în universul de la MagiCamp. Este o tabără foarte specială, în care ajung copiii ce suferă de probleme oncologice, fiind un loc special gândit pentru cei mici.

Mulți dintre copiii prezentați pe timpul acestei ediții și-au pierdut copilăria, din pricina bolilor de care suferă și care i-au ținut mai mult pe paturile de spital, poate chiar luni sau ani la rând. În cadrul MagiCamp, micuții își recâștigă copilăria și se bucură de momentele pe care le pot petrece în compania altor copii, dar și în fața jocurilor sau a jucăriilor special aduse pentru ei.

Mesajul pe care l-au primit azi milioane de români. Povestea MagiCamp, duminică, la România, Te Iubesc
Mesajul primit duminică de milioane de români din partea emisiunii PRO TV

Duminică, la România, te iubesc, telespectatorii vor putea pătrunde în MagiCamp, acolo unde sloganul este “joacă la greu” și vor putea urmări activitățile special gândite pentru copiii cu probleme oncologice. De cele mai multe ori, în spitalele din România, nimeni nu le mai acordă micuților care se luptă cu boala și atenția de care au nevoie, sau momente de joacă. În momentul de față, există și 14 locuințe MagicHome în ţară şi în străinătate, acolo unde cei cu probleme se pot caza și pot primi hrană, în mod gratuit.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI