31 aug. 2023 | 19:39

Cabral, dezvăluiri după 12 ani de căsătorie cu Andreea Ibacka: “Doamne, la ce belea m-am băgat!” De ce nu mai lucrează cei doi împreună EXCLUSIV

Monden
Cabral, dezvăluiri după 12 ani de căsătorie cu Andreea Ibacka: “Doamne, la ce belea m-am băgat!” De ce nu mai lucrează cei doi împreună EXCLUSIV
Cabral, dezvaluiri după 12 ani de casatorie cu Andreea Ibacka

Cabral și Andreea Ibacka s-au cunoscut pe platourile de filmare din Buftea, unde se filmau telenovelele de la Acasă TV, și unde au avut ocazia să joace împreună. De la un proiect profesional, cei doi au ajuns să își întemeieze o familie, fiind de 15 ani împreună, dintre care de 12 ani sunt soț și soție. Cuplul are o fetiță, Namiko și un băiețel, Tiago, prezentatorul TV mai având din căsătoria anterioară cu Luana Mitran, o fiică, Inoke.

Cabral: “Suntem foarte puțin toleranți la greșeli și atunci e greu să lucrăm unul cu celălalt”

În interviul exclusiv acordat pentru Playtech Știri, Cabral ne-a spus de ce nu îi este dor să mai lucreze cu soția sa într-un proiect TV, faptul că fiecare are o listă cu minusurile celuilalt, dar ne-a dezvăluit și aspecte din viața lui de tată, Namiko fiind cea care îi întinde nervii la maximum când vine vorba de somn sau de mâncare.

După succesul înregistrat cu emisiunea “Ce spun românii”, Cabral Ibacka revine din toamnă la Pro TV la cârma celui mai nebun show de divertisment, Săriți de pe fix.

Până când îl vom vedea pe micul ecran alături de cei 8 comedianți pe care îi va supune la tot felul de probe, Cabral este supus în familie la tot felul de teste, Namiko testându-i răbdarea, iar Andreea excelând la încăpățânare, după cum ne-a povestit cu umor vedeta Pro TV.

Tu și Andreea ați împlinit 15 ani de când sunteți un cuplu

Da, 15 ani de când suntem împreună și 12 de la nuntă.

Îți este dor să mai lucrezi cu Andreea într-un proiect?

Nu, pentru că suntem 2 cai de concurs și suntem foarte puțin toleranți la greșeli și atunci e greu să lucrăm unul cu celălalt. Mai ales că ne și știm, avem lista cu toate minusurile fiecăruia, că deși pare perfecta, nu e.

Și având lista aia și eu și ea având lista mea se aprinde becul. Ia uite ce ai făcut? Și dacă am făcut ce? Și gata! Și iată haosul și nu avem nevoie de haos, e ok, avem destul haos în viață de la cei doi pinguini.

Ne poți da un exemplu? Cum este viața cu Namiko?

Nu îi place să doarmă deloc. Hai să dormim! “Bine, dar dorm” ….și se gândește în timpul ăsta cum să-ți facă viața mai grea. “Mă adormi în brațe!” Măi, nene, lasă-mă în pace că vin de la muncă, adormi la tine în pat și stau și eu, îmi iau o carte lângă tine.

“Da, dar îmi cânți”. Ce să-ți cânt, mă? Lasă-mă, nu auzi că nu mai am voce, că vorbesc de azi dimineață la emisiune.  Îți pun muzică. “Bine, pui muzică. Ce muzică îmi pui?” Acum îi place foarte mult Teddy Swims și are un album de coveruri. Și îi pun albumul de coveruri. La piesa a doua se ridică.

“Nu o vreau pe aia acum, o vreau pe cealaltă”. Dă, ia telefonul, scoate, derulează, gata. La a treia piesă se ridică iar. Băi, nene, nu dormeai? “Nu, o vreau acum pe cealaltă piesă” și o fredonează. Nu există așa ceva! Nu îi place să doarmă deloc, nu îi place să mănânce, dacă nu stai după ea, nu mănâncă!

Am zis: auzi, știi ceva, eu am crescut cu cheia de gât, te las să îți fie foame, după două zile mănânci și biscuiți și scobitori și din masă mănânci! După două zile: haide, nu vrei totuși, ia o ciorbiță, hai, mănâncă cu tati o ciorbiță!

Citește și Motivul pentru care fiica lui Cabral și a Andreei Ibacka a plecat de acasă: ”Am mai plâns puțin pe furiș”

Cabral: “Doamne, la ce belea m-am băgat! E încăpățânată rău de tot!”

Tu și Andreea sunteți total diferiți. Cum ai reușit să treci peste cel mai mare minus al ei și care este?

E încăpățânată! Doamne ferește așa ceva! Nu te poți înțelege cu ea, i se pune pata!

Când ai descoperit chestia asta?

Foarte rapid, dar era prea târziu, că mi se aprinseseră mie călcâiele, că dacă știam, îmi vedeam eu de viață, mă duceam liniștit în treaba mea, așa bine îmi era acolo în garsoniera mea din Berceni. Doamne, la ce belea m-am băgat! E încăpățânată rău de tot!

Atunci când bărbatul și femeia ajung împreună, femeia se gândește din start: o să-l schimb, bărbatul se gândește din start: aș vrea să nu se schimbe și e exact pe dos. La ea parcă totuși s-a schimbat ceva: e mai încăpățânată decât era!

Citește și Ce diferență de vârstă este între Cabral și Andreea Ibacka. Nu ți-ai da seama atunci când îi privești

Și marele minus al tău care e?

Întreab-o pe ea. Are o listă întreagă, are agendă în care tot adaugă.

Săriți de pe fix!, show-ul care îmbină divertismentul cu jocurile și provocările într-un adevărat spectacol de umor se lansează joi, 14 septembrie, de la ora 21:30. Cei 10 comedianți vor fi provocați de Cabral la probe care le vor testa imaginația, limitele, îi va face să fie creativi, să improvizeze, să cânte sau să danseze în condiții care vor genera foarte mult umor. Totul cu un singur scop: distracția fără limită.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Ce s-a ales de Dan Bordeianu, fostul iubit al Adelei Popescu. Din ce face bani și cu ce se ocupă acum actorul celebru din telenovele
Click.ro
VIDEO Cum să irosești 3 milioane de dolari. Rușii au tras cu o rachetă Iskander într-un lansator-momâie lăsat de ucraineni în câmp
Digi24
Un stâlp de fier din India stă expus la ploi, vânt și umezeală de 1600 de ani, dar nu a ruginit nici până astăzi
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Un aeroport care a reușit o performanță unică. Nicăieri nu s-a mai întâmplat asta
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Putin a dat ordinul ISTORIC. Decizia luată chiar azi, 11 mai. O nouă eră
Capital.ro
Începe distribuirea deciziilor de pensionare după recalculare. Marius Budăi, anunțul momentului pentru pensionarii români
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
ANUNȚ despre FLORIN PIERSIC! APROPIAȚII actorului au dat VESTEA
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro