C.T. Popescu îi dă cartonașul roșu „regelui” Hagi: „Nici eu nu știam că Gică Hagi a jucat pentru naționala Malaeziei”

C.T. Popescu îi dă cartonașul roșu „regelui” Hagi: „Nici eu nu știam că Gică Hagi a jucat pentru naționala Malaeziei”
CTP, profund enervat de un comentariu al lui Hagi

Cristian Tudor Popescu s-a făcut foc și pară pe Gică Hagi după ce acesta a dat dovadă de total dezinteres față de alegerile europarlamentare. C.T. Popescu a avut o reacție virulentă la dresa „Regelui”.

De e l-a enervat Hagi pe CTP

Gică Hagi a susținut iar o conferință de presă unde n-a întârziat să apară și o dumă care parcă l-a lovit în moalele capului pe jurnalistul Cristian Tudor Popescu.

Hagi i-a transmis astăzi Simonei Halep mult succes și a fost plăcut impresionat de faptul că ea poartă tricoul echipei Viitorul la antrenamentele de la Roland Garros. Când însă jurnaliștii au adus vorba de alegerile europarlamentare de mâine, 26 mai, Hagi a fost puțin luat prin surprindere, de parcă nici nu știa că va fi așa ceva, cu toate că se vorbește de ele de câteva luni. Însă, „Regele” e prea ocupat:

„La vot? Nici nu știam. Noi muncim, noi facem fotbal și ne interesează fotbalul. Fotbalul ne interesează și nu altceva”, a declarat Hagi.

Ce replică i-a dat Cristian Tudor Popescu „Regelui”

ct popescu i-a dat cartonas rosu lui gica hagi

Cristian Tudor Popescu i-a urmărit comentariul și a răbufnit:

„Nici eu nu știam că Gică Hagi a jucat pentru naționala Malaeziei. Votul de mâine este pentru viitorul unei alte țări, numită România, care pe Gică nu-l interesează, el este antrenor la Viitorul și atât. Echipa lui putea să se numească Futuro, Future, Zukunft sau Al Mustaqbal, lui Hagi îi e totuna, fotbal să fie. «Regele» n-are treabă cu țara, el are treabă numai cu mingea și piciorul. Votul e cu mâna, e henț.”

Dar CTP nu s-a oprit aici și a continuat să critice ignoranța fostului fotbalist și îi reproșează că echipa lui, Viitorul, are…viitor, tot datorită statului român de care nu se interesează, în opinia jurnalistului:

„Ceea ce nu-l împiedică să facă vorbire, indignat, despre falimentul sprijinirii sportului de către statul român. Dar nu se deranjează până la cabina de vot, ca să schimbe ceva, căci el muncește, ăia care găsesc timp să meargă la urne rezultă că sunt niște pierde-vară fără ocupație… Închei reproducând răspunsul la aceeași întrebare dat de o fană a lui Gică Hagi, pe nume Simona Halep, aflată la Roland Garros să-și apere titlul de campioană: „Depinde foarte mult de când voi juca. Înainte de meci, aș vrea să stau concentrată pe ce am de făcut, dar apoi, dacă am posibilitatea să mă duc la vot, mă duc cu siguranță.” Cristian Tudor Popescu pe Republica.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI