Gestul Simonei Halep pentru „regele” fotbalului românesc. Cum a reacționat Gică Hagi

Gestul Simonei Halep pentru „regele” fotbalului românesc. Cum a reacționat Gică Hagi
Legătura specială dintre Gică Hagi și Simona Halep. Ce mesaje și-au transmis cei doi după ce s-au fotografiat împreună

Simona Halep se pregătește la Paris pentru turneul Roland Garros. Va fi o competiție dificilă pentru ea, dar are la ea talismanul norocos care i-a atras atenția și lui Gică Hagi. Acesta i-a transmis, la rândul lui, un mesaj de încurajare.

Halep pare să aibă emoții anul acesta la Roland Garros. Știe cât de greu i-a fost să obțină în 2018 trofeul la Paris și mai știe, ca orice campioană, că este cu atât mai greu să-l păstreze, mai ales când vin tare din urmă niște jucătoare „periculoase”.

În timpul antrenamentului de pe zgura de la Paris, ea a fost fotografiată purtând tricoul echipei Viitorul, pe spatele căruia scria Hagi. Este vorba, desigur, despre Ianis Hagi, fiul „Regelui”, care va juca  sâmbătă, de la ora 20:00, finala Cupei României cu Astra.

Tenismena a vrut să-i transmită astfel lui Hagi că îi ține pumnii echipei sale și speră că va câștiga. Simona, la rândul ei, probabil vede numele lui Hagi ca pe un talisman norocos care poate îi va aduce și ei baftă în meciurile care vor urma.

Simona Halep, susținută moral de la distanță de Gică Hagi

gestul simonei halep pentru gica hagi
Simona Halep purtând tricoul echipei Viitorul, în care joacă Ianis Hagi

„Regele” n-a rămas indiferent la mesajul Simonei și i-a transmis și el un mesaj atunci când a fost întrebat de jurnaliști:

„Ne dăm mesaje reciproce. Suntem din aceeași zonă, ne respectăm. Simona e prea mare, noi suntem bucuroși, fericiți că ne-a purtat tricoul și îi urăm baftă. Începe turneul și sperăm să îi meargă foarte bine. Să câștige încă o dată așa cum a făcut-o anul trecut”, a spus Hagi, la conferința de presă susținută înainte de finala Cupei României.

Halep i-a transmis și ea „succes în finala Cupei României”, dar  adevărata provocare o așteaptă pe ea, care trebuie întâi să facă față presiunii psihologice care-i „spune” conștiinței că trebuie să-și păstreze prima victorie de Grand Slam pe care a obținut-o cu multă muncă la Paris, anul trecut.

„Îmi doresc din tot sufletul să mă așteptați cu covorul roșu, dar e mai dificil! Nu am spus nici că nu sunt, nici că sunt favorită. Eu mă duc acolo și încerc să dau tot ce e mai bun, dacă va fi să și câștig meciuri, atunci e și mai bine”, a declarat jucătoarea înainte de plecarea în Franța, potrivit Digi Sport.