C.T.P, mesaj acid despre olandezul acuzat că a ucis-o pe fetița din Gura Șuții: „A văzut la Dincă”

C.T.P, mesaj acid despre olandezul acuzat că a ucis-o pe fetița din Gura Șuții:
C.T.P, mesaj acid despre olandezul acuzat că a ucis-o pe fetița din Gura Șuții

C.T.P a transmis un mesaj acid despre olandezul acuzat că a ucis-o pe Mihaela, fata de 11 ani din Gura Șuții, județul Dâmbovița.

C.T.P, mesaj acid despre olandezul acuzat că a ucis-o pe fetița din Gura Șuții

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a comentat, la Digi 24, cazul Mihaelei, fetița de 11 ani din Gura Șuții, județul Dâmbovița, care a fost ucisă cu brutalitate de un cetățean olandez. Pe numele său Johannes Visscher (47 de ani), zis ”Joop”, principalul suspect pentru uciderea și violarea copilei, s-a sinucis la scurt timp după ce a ajuns în țara natală, autoritățile române neavând probe incriminatorii la acel moment pentru a-l opri în România.

C.T.P, mesaj acid despre olandezul acuzat că a ucis-o pe fetița din Gura Șuții:
C.T.P a comentat, la Digi 24, cazul Mihaelei, care a fost ucisă de un olandez

C.T.P a legat de această tragedie cazul de la Caracal, unde principalul suspect este Gheorghe Dincă, care a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. Jurnalistul a sugerat că cetățeanul olandez s-ar fi putut inspira de la Dincă, marcând, astfel, și eșecul oamenilor legii din România. C.T.P s-a întrebat retoric, situația fiind cuprinsă de jale, dacă nu cumva olandezul a văzut cazul crimelor din Caracal și s-a gândit că ”s-a deschis sezonul în România și că e bine să vină și el aolo”, notează și impact.ro.

”Atacatorii prin curaj, în loc să se teamă de Poliție”

”Ceea ce este îngrozitor este că pe măsura ce se succed aceste cazuri pe ecrane, pare că acești atactori prind curaj, în loc să se teamă de Poliția Română. Probabil s-a gândit văzându-l pe Dincă cum își face mendrele cu toată poliția și procuratura română și a spus că s-a deschis sezonul în România și că e bine să vină și el acolo. Și ce a făcut? A ucis această fetiță, a fost ucigaș.

Apoi, a fost și politist pentru că le-a răspuns cu amabilitate domnilor polițiști români care l-au sunat, pe aeroportul din Amsterdam, putea să nu răspundă la telefon, să spună greșeală, le-a spus foarte amabil că a fost în România, în Gura Șuții. Apoi a fost judecător, și-a dat sentința, și a fost și călău, pedeaspa fiind una care nu putea fi dată în România, și așa prea blândă”, a spus CTP.