Burlacul Andi Constantin, la un pas de moarte cu mașina: ”Am intrat cu ea sub un TIR”

Burlacul Andi Constantin, la un pas de moarte cu mașina: ”Am intrat cu ea sub un TIR”
Andi Burlacul Constantin, la un pas de moarte cu masina

Andi Constantin a trecut prin momente cumplite. Burlacul de la Antena 1 a fost la un pas de moarte. Ce a pățit, de fapt, fosta ispită masculină de la Insula Iubirii și cum a scăpat nevătămat. Fanilor nu le-a venit să creadă.

Burlacul Andi Constantin, la un pas de moarte cu mașina

Andi Constantin a trecut printr-o experiență traumatizantă acum câțiva ani, când un incident șocant i-a schimbat complet existența. Burlacul de la Antena 1 a fost la un pas de a-și pierde viața, după ce a fost implicat într-un accident rutier.

Fosta Războinic de la Survivor România avea numai 24 de ani când s-a produs teribilul accident. Andi Constantin și-a deschis sufletul în cadrul unei emisiuni televizate, unde a vorbit despre unul dintre cele mai traumatizante episoade din viața lui.

„Imediat cum mi-am cumpărat mașina am intrat cu ea sub un TIR. După un drum lung, de vreo șase ore, eram cam obosit, aveam 80 de kilometri la oră, eram pe pilot automat și mașina din fața mea a frânat brusc.

Eu mă așteptam să o reducă treptat, nu să frâneze brusc și eu atunci am redus viteza de la 80 la 60 de kilometri pe oră și în secunda aia am fost sub TIR. A fost o secundă de neatenție. A venit poliția, ambulanța, am avut un deget rupt și nasul spart. Eu atunci am auzit și văzut totul cu încetinitorul, eram bulversat, abia când m-au scos de acolo mi-am dat seama ce s-a întâmplat.

Nu înțelegeam de ce mi s-a întâmplat mie asta. TIR-ul nu era staționat neregulamentar, a urmat un proces foarte lung de 2-3 ani. Eram singur și bine că a fost așa că mașina a intrat mai mult cu partea dreaptă sub TIR”, a declarat Burlacul Andi Constantin la un post de televiziune.

Cum l-a schimbat accidentul traumatizant pe Andi Constantin

Burlacul de la Antena 1 mărturisește că acela a fost momentul în care s-a speriat atât de tare încât și-a schimbat percepția asupra lucrurilor. Accidentul i-a lăsat sechele lui Andi Constantin, care a mărturisit că în urma șocului s-a îmbolnăvit și părul a început să-i cadă.

„Ăla a fost declicul din viața mea, mi-am schimbat percepția atunci despre lucrurile materiale și a banilor cum trebuiesc cheltuiți. De aici a venit lecția de viață și schimbarea mea de atitudine.

Vreo șase luni de zile eram foarte supărat și ciudos pe mine, mă îmbolnăvisem, am început să chelesc. Dar după am stat de vorbă cu un prieten și mi-am dat seama că trebuie să văd partea plină a paharului, mi-au picat niște cărți în mână și de atunci a început procesul meu de evoluție”, a completat Andi Constantin, fosta ispită masculină de la Insula Iubirii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI