‘Burlacul’ Andi Constantin este trist. Prin ce trece fosta vedetă a Antenei 1: „Nu mai sunt”

de: Năstase Mirabela
14 06. 2022

„Burlacul” Andi Constantin este trist. Chipeșul bărbat, fostă ispită la show-ul de la Antena 1, a cucerit inimile multor doamne și domnișoare, însă acum s-a îndreptat către o altă etapă a vieții sale. Ce proiecte are Andi Constantin în prezent, dar și care este marea sa nemulțumire, aflați în rândurile de mai jos.

Andi Constantin, de la TV, în online

După proiectele de la Antena 1, Andi Constantin și-a mutat activitatea în online, pe Instagram și pe Tik Tok. Totul a început în urmă cu patru ani, când a primit primul său contract de sponsorizare. Andi Constantin a vorbit despre proiectele sale din ultima perioadă:

„Bună! Sunt foarte bine! Mă bucur din plin de viața simplă, de cetățean al acestei planete. Dacă am obișnuit ca proiectele în care sunt implicat să fie foarte la vedere, de data asta am ales să îmi investesc timpul și energia într-un proiect personal, o platformă web în care vor fi masterclass-uri în nutriție, fitness, postural alignment, yoga și multe altele. Platforma se va numi Veganity și tot conceptul este bazat pe stilul de viață “plant-based”, a declarat Andi Constantin, în exclusivitate pentru Ego.ro. 

Care este marea nemulțumire a lui Andi Constantin

Andi Constantin este dublu campion național al României la fitness. El a vorbit și despre aavantajele și dezavantajele activității desfășurate în mediul online.

„Consider că este ca în oricare alt domeniu, dacă ești serios și depui muncă, rezultatele vor veni. Sunt avantaje și dezavantaje, depinde ce fel de persoană ești!”, a mai spus acesta.

Andi Constantin trăiește și o tristețe, susținând că nu mai primește mesaje de dragoste în privat, așa cum se întâmpla odinioară.

„Mă bucur de o comunitate mare, nu neapărat de fane/fani, ci oameni cu care împart unele principii de viață…Și care consideră că prezența mea în online poate fi o sursă de inspirație, informație și motivație. P.S. Nu mai primesc mesaje de dragoste în privat… oamenii nu mai sunt romantici.

Andi Constantin a vorbit și despre visul său cel mare.

„Visul meu cel mai mare nu există, există în schimb un scop pentru care ne aflăm aici, iar treaba mea este sa aflu în fiecare zi tot mai mult. Cred că acel vis mare o să ia formă atunci când noi suntem pregătiți să îl împlinim”, a mai spus Andi Constantin.

Andi Constantin s-a făcut cunoscut publicului larg, după ce a participat la show-ul de televiziune, „Insula Iubirii”, de la Antena 1.