Bursucu’, avansuri unei cântărețe din România. Ea a recunoscut tot și soțul ei a reacționat: „Lasă, că mă întâlnesc eu cu el” VIDEO

Bursucu', avansuri unei cântărețe din România. Ea a recunoscut tot și soțul ei a reacționat: „Lasă, că mă întâlnesc eu cu el” VIDEO
Ce a spus Codruța Filip despre Bursucu'

În cadrul unei rubrici a sosurilor iuți din cadrul emisiunii La Măruță de la PRO TV, s-a făcut o dezvăluire despre Bursucu’. Codruța Filip, soția lui Valentin Sanfira, este cea care a scăpat porumbelul că i-a fi făcut avansuri. Evenimentul ar fi avut loc în urmă cu câțiva ani, dar soțul ei abia acum a aflat.

Bursucu’ i-ar fi făcut avansuri Codruței Filip

Artista a fost invitată în cadrul rubricii alături de soțul ei, Valentin Sanfira. Printre întrebările la care a fost supusă de Cătălin Măruță s-a aflat și o provocare. Artista a trebui să numească o persoană celebră în România care i-a făcut avansuri.

Codruța Filip l-a numit pe Bursucu’ de la Kanal D, colegul de platou al lui Teo Trandafir.

„Spune numele unui bărbat cunoscut din România din showbiz, sport, politică sau afaceri, care ți-a făcut avansuri”, a fost provocarea.

Ce a spus Codruța Filip despre Bursucu’

Pentru că nu a vrut să mănânce din sosurile lui Măruță care sunt extrem de iuți, cântăreața a preferat să răspundă. Întâmplarea a avut loc înainte ca aceasta să formeze un cuplu cu Valentin Sanfira, soțul ei.

„Eu nu mai mănânc iute! Stai să mă gândesc… Sunt geloasă, dar nu pe fostele că n-are rost. Deci… Bursucu! Doar unul ai zis! Bursucu, nu-l știi pe Burusucu? Bursucu de la Teo. Înainte să fiu cu Valentin, mai demult. Ce vrei acum?!”, a declarat Codruța Filip la PRO TV.

Soțul ei, prezent și el în platou, a fost uimit de această veste despre Bursucu’, care în trecut a fost la un pas de a rămâne paralizat. Mai în glumă, mai în serios, acesta i-a transmis un mesaj vedetei Kanal D.

„Fir-ai al dra… Și te dădeai prieten cu mine. Și spunea că ce nevastă ți-ai luat, ce tare. Mai bine nu o citeai! Lasă, că mă întâlnesc eu cu el”, a spus Valentin Sanfira, râzând.

Codruța Filip și Valentin Sanfira, mariaj de 2 ani

Cei doi artiști s-au căsătorit în 2020 și formează un cuplu de 4 ani. Din cauza pandemiei, cei doi au fost nevoiți să își amâne de mai multe ori cununia. S-au cunoscut pentru prima oară pe platourile de filmare de la Kanal D, chiar la Teo Show.

„M-am îndrăgostit de ea într-o secundă și am uitat de tot în acele clipe, nu mi s-a întâmplat acest lucru niciodată, mai ales că eu am mai avut până acum relații și ea știe acest lucru, nu i-am ascuns nimic.

M-am uitat la ea și mi-am zis în gând: „Doamne, ce fată frumoasă și simplă, așa cum mi-am dorit eu!”. Am stat vreo 2 luni și un pic de capul ei pentru că s-a lăsat foarte greu. I-am zis la telefon: „Tu nu înțelegi că o să fii nevasta mea?”, a declarat Valentin Sanfira, la Kanal D.