Bunica Laurei Cosoi a dat cărțile pe față. Ce s-a întâmplat între vedetă și Smiley: ‘A plâns’

Bunica Laurei Cosoi a dat cărțile pe față. Ce s-a întâmplat între vedetă și Smiley: ‘A plâns’
Adevărul despre despărțirea dintre Laura Cosoi și Smiley. Ce a spus bunica actriței

Laura Cosoi și Smiley au format, în urmă cu mulți ani, un cuplu extrem de îndrăgit. O țară întreagă a suferit în momentul în care aceștia au hotărât să se despartă, dar puțini știu ce s-a întâmplat, de fapt, între cele două vedete. Iată că au ieșit informații noi la iveală!

Bunica Laurei Cosoi a spus adevărul. Ce s-a întâmplat în relația dintre nepoata ei și Smiley

Smiley este unul dintre cei mai populari artiști din România, așa că fanii abia așteaptă să îi asculte piesele noi sau să participe la concertele sale. Între timp, Laura Cosoi se bucură și ea de multă faimă, câștigând inimile românilor încă de la primele apariții.

Ani de zile, cântărețul și actrița au format un cuplu, așa că fanii au crezut că aceștia o să meargă împreună în fața altarului. Relația lor nu a avut succes, iar acum bunica Laurei Cosoi a povestit că Smiley nu își dorea să se căsătorească la vremea respectivă, în timp ce nepoata ei visa să fie mireasă.

„L-am cunoscut pe Smiley la noi pe terasă, am stat de vorbă cu el și mi-a plăcut mult. Replicile pe care i le-a dat el Laurei, când i-a zis să se căsătorească, nu mi-au plăcut însă. A zis că el nu se însoară, adică nu face căsătorie și să rămână așa.

Laura a zis că nu e creștinește să rămână o viață așa, până când el o să vrea să facă o căsătorie. Și apoi, Smiley ținea mult la publicitate și bani. Nu degeaba este printre primii cei mai bogați artiști. E locul întâi printre ei. Să îi fie de bine!”, a povestit bunica Laurei Cosoi.

„A plâns Smiley după Laura”

În momentul de față, Smiley este fericit alături de Gina Pistol, cei doi bucurându-se de o fetiță. În același timp, Laura Cosoi trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Cosmin Curticăpean. Cei doi și-au întemeiat o frumoasă familie și au împreună două fiice.

Cei doi și-au găsit liniștea în cele din urmă, dar bunica Laurei Cosoi a dezvăluit că, la momentul despărțirii, Smiley a suferit enorm și și-a dorit să se împace cu actrița.

„Când a venit Smiley acasă a găsit casa goală. El a venit și a căutat-o și ea i-a spus: ‘rămânem prieteni, atât, gata’. A treia seară, el a venit și a cântat aici, într-o discotecă în Păcurari.

Acolo a fost și nepotul meu, care mi-a zis: ‘După concert ne-am dus undeva și Smiley a cumpărat 5 sticle de whisky și ne-a îmbătat pe toți, numai el nu a băut. Și m-a rugat: ‘Laura, vorbește cu Laura să se împace cu mine. Te rog, vorbește cu ea!’

Mamă, a plâns Smiley după Laura! Atunci a intervenit Cosmin și s-a căsătorit cu Laura. Care era deja fanul ei.”, a adăugat bunica Laurei Cosoi, susține Cristi Brancu în emisiunea sa, potrivit WOWbiz.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI