Bucurie uriașă pentru Cristi Manea! Fotbalistul va deveni tată. Anunțul tocmai a fost făcut

Bucurie uriașă pentru Cristi Manea! Fotbalistul va deveni tată. Anunțul tocmai a fost făcut
Bucurie uriașă pentru Cristi Manea! Fotbalistul va deveni tată

Irina Deaconescu este însărcinată și va deveni mămică la doar 22 de ani. Vestea a luat prin surprindere pe toată lumea, căci iubita lui Cristi Manea a ales să țină sarcina ascunsă până acum. Cum a aflat aceasta că este însărcinată și care a fost reacția fotbalistului CFR-ului? „M-au lăsat picioarele“.

Irina Deaconescu și Cristi Manea, părinți la doar 22 de ani

„1+1=3“, așa rezumă Cristi Manea și Irina Deaconescu veste zilei. Cei doi îndrăgostiți formează unul dintre cele mai frumoase cupluri tinere de la noi, iar, în curând, vor deveni părinți. Vloggerița și-a anunțat fanii pe rețelele de socializare cu puțin timp în urmă, iar felicitările au început să curgă.

Irina a postat o fotografie în care apare cu burtică, ce a făcut furori. Deși este destul de tânără, având 22 de ani, responsabilitatea de a avea un copil nu o sperie prea tare căci îl are, în permanență, alături pe iubitul ei, Cristi Manea.

Irina este însărcinată în cel de-al doilea trimestru și așteaptă cu nerăbdare clipa în care își va putea strânge bebelușul în brațe.

Cum a descoperit ea că va fi mamă? Ei bine, tânăra a început să observe mai multe schimbări ce aveau loc în corpul ei. I-a spus în glumă iubitului că ar putea deveni părinți, însă, nu s-a crezut nici ea.

„Am ridicat ochii și am văzut cele doua liniuțe (joke’s on you, Irina…), m-au lăsat picioarele și m-am blocat. Am ieșit și i-am spus prietenului meu că sunt două liniuțe pe test. S-a uitat la mine și i-a apărut un zâmbet imens pe buze. Mi-a spus: «O să ne descurcăm, o să fie minunat. Suntem împreună în asta»“, a povestit vloggerița.

„Mi-am dorit să fiu o mamă tânără“

Viitoarea mămică a mărturisit că mereu și-a dorit ca acest eveniment să se întâmple devreme în viața ei, și se pare că, uneori, dorințele devin realitate.

„Dintotdeauna mi-am dorit să fiu o mamă tânără si se pare că s-a întâmplat mai repede decât mă așteptam. Sunt de părere că nimeni nu este pregătit pentru provocările care vin la pachet cu viața de părinte, indiferent de vârstă. Totul se învață pe parcurs. Am anumite frici, dar sunt sigură că viața mea o să se schimbe în bine. O să creștem frumos împreună“, a declarat iubita lui Cristi Manea pentru elle.ro.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI